Çözüm Forza Horizon 5 Rampage V902 | V900 Görmüyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MuroRado

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara / Keçiören
Evet arkadaşlar Forza'da bu sorunu yaşayan birçok arkadaşımız mevcut bende yaşadım ama biraz araştırma sonucu kendim bir şekilde çözdüm.
Çözümü sizlerle paylaşiyorum.

Madde 1: Sürücü mutlaka indiriyoruz Rampage V902 PS3/PS4/PC/XBOXONE/XBOX360 /SWITCH 3 Pedallı -El Vitesli Gaming Oyuncu Direksiyonu - Segment Destek

Not: Sürücüyü indirdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayınız!

Madde2: Windows arama çubuğuna USB oyun denetleyicisi kur yazıp en üstekini açıyoruz ardından kontrolerimizi deneyip direksiyon ve pedalları teker teker deniyoruz.

Not: V900 serisinde mutlaka direksiyon ve pedallar takılıyken yapın bu işlemi V902 direksiyon, vites, pedal takılıyken yapınız yoksa set olarak değil controlcu olarak algılar.
Not: Daha önce herhan gibi algılamadıgı için bir gamepad gibi göstermek için bir driver veya uygulama kurduysanız veya Steam üzerinden bir ayarlama yaptıysanız onları mutlaka iptal edip silin.

Madde 3: Oyunu açıyoruz ardından ayarlar > kontroller > direksiyon tuş ataması yapabilirsiniz eğer atama yapamiyorsanız klavyenizdeki yön tuşlarından 1 kere sag yapıp atamayı tekrar deneyin.

Xbox için nasıl yapacağız

Nasıl iptal edip sileceğiz?

Geçersiz direksiyon yerleşimi diyor direksiyon profili göstermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…