Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 10 Kasım 2021 #1 Dostlar, Game Pass ile indirirken disk seçip başlatıyorum, ilerleme durumuna tıklıyorum, bir süre sonra indirmesi kayboluyor. Nedeni nedir? Nasıl çözerim? 160GB alan var. Xbox'ı sıfırladım, Microsoft Store'u sıfırladım sonuç yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2021
Dostlar, Game Pass ile indirirken disk seçip başlatıyorum, ilerleme durumuna tıklıyorum, bir süre sonra indirmesi kayboluyor. Nedeni nedir? Nasıl çözerim? 160GB alan var. Xbox'ı sıfırladım, Microsoft Store'u sıfırladım sonuç yok.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 10 Kasım 2021 #11 Gerçek bir Waifu dedi: İşe yaramadı hocam. Genişletmek için tıkla... 5. adımda seçtiğiniz kullanıcının ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Gerçek bir Waifu dedi: İşe yaramadı hocam. Genişletmek için tıkla... 5. adımda seçtiğiniz kullanıcının ekran görüntüsünü atabilir misiniz?