Forza Horizon 5 tek kullanımlık araç bileti ile ne alınmalı?

alestaa

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar VIP üyelik ile gelen bir sefere mahsus istediğim aracı almama olanak sağlayan bu bileti hangi araç ile değerlendirmemi önerirsiniz? Sizden ricam hızlı sportif /nadir klasik/ve sesi güzel şeklinde örnekler verebilirseniz daha iyi olur:)

Arabaları zaten çok zorlanmadan elde edebiliyorsun, kullanmak yerine garajın koleksiyon değerini yükseltmek için 143 milyon değerindeki Mercedes'i almak bence daha mantıklı. Yarışlarda işe yarayan arabaların çoğu zaten birkaç milyon kredi fiyatı içindeler, 143 milyon kredi kasmak ise çark şanslarına da bağlı olarak 40-50 saat arası zaman demek. Oynadıkça zaten istemesen de haftalık özel arabalar ve bazı çark istisnası arabalar hariç diğerleri çarklarla ve ödüllerle yağmur gibi yağacak. Bir yerden sonra garajdaki çift arabaları ucuza elden çıkarmaya başlıyorsun.

Bu arada Lambo Sesto Elemento'nun Forza Edition modelini çarklardan düşmese bile açık artırmada para vererek satın al, oyundaki en iyi virajlı asfalt pist arabası. Yol tutuş limiti ve FE versiyonun arka tekerleklerinin de dönüyor olmasından dolayı çevikliği muazzam.

Son düzenleme:
Ekteki araba alınmalı. Mağazanın en pahalı arabası, 143 milyon CR. Arabanın ismi Mercedes-Benz 300 SLR.

1722676719496.png

Arkadaşlar VIP üyelik ile gelen bir sefere mahsus istediğim aracı almama olanak sağlayan bu bileti hangi araç ile değerlendirmemi önerirsiniz? Sizden ricam hızlı sportif /nadir klasik/ve sesi güzel şeklinde örnekler verebilirseniz daha iyi olur:)

Hocam merhaba bende VIP üyelik var o dediğiniz şeyi nereden alıyoruz en üst paketi aldım.

Ekteki araba alınmalı. Mağazanın en pahalı arabası, 143 milyon cr. Arabanın ismi Mercedes-Benz 300 SLR.

Eki Görüntüle 2272325

Bende aldım bunu satamadım satılmıyor mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı