Forza Horizon 5 Ultimate alınır mı?

bdrhncagriozdmrr

Hectopat
Daha fazla  
Oyun 23 dolar. Benim alacağım başka oyun yok ve bunun için CS2 itemlerimi 1-2 ay önce satmıştım. Şu an direkt alabiliyorum. Forza Horizon 4Ü 50 saat oynayan biriyim. Arabalar falan daha çok gelişmiş diyorlar. Ayrıca egzozlar falan da varmış. Sizce alınır mı? Fiyatı 660TL.

Standart alın bence. Ama siz bilirsiniz.

Hocam böyle tarz oyunlarda premium paket almayınca bir eksik kalıyorsun oyunda. Her arabanın tadına varmak içinde almak lazım. Kendimden sadece 300TL ekledim geri kalan steamdaydı. Başka alacağım oyun türü yoktu uzun süredir Forza 5'i bekliyordum aldım. Aslında 660TL bir oyuna verdiğim için biraz da kötü düşünüyorum ama bilemedim.

Siz bilirsiniz hocam. Arabaların hepsi gelmiyor ama galiba Premium'da.

Hocam bende 5 veya 4 alma arasında kaldım. Pek bi' fark yok diyorlar üstelik FH5'te buglar olduğu söyleniyor. Ne yaptınız aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Ona göre bende alacağım.

Hocam bende 5 veya 4 alma arasında kaldım. Pek bi' fark yok diyorlar üstelik FH5'te buglar olduğu söyleniyor. Ne yaptınız aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Ona göre bende alacağım.

Forza 4 hiç almadıysanız 5 ile başlamanız daha iyi olur. Ben 4.oyunu 60 saat oynadım ona rağmen 5 baya sarıyo 200-300 saat oynarım gibi.

Forza Horizon 4 oynamış bir olarak aşağı yukarı oyun dinamiklerine hakimsindir. FH5'ten tam olarak beklentin nedir? Ona göre cevap vereyim.

Hocam 5in fiyatı 4e göre çok fazla. Eğer 5in farkı sadece araba fazlalığıysa 4 almayı düşünüyorum. Eğer 4ü alırsam yanında 2-3 tane daha oyun alabilirim. Bazı arkadaşlar 5in şuan bitik olduğunu söyledi. Online için çok fazla beklentim yok zaten ben kendi halimde dünyada takılmayı planlıyorum.

Serinin en yeni oyunu neden bitik olsun dostum? 30 milyon kadar oynayan var bu oyunu. Oyunun haritasının bir kısmı çöl olduğu için gereksiz bir nefret var oyuna karşı. Oyun güzel ve Online tarafı canlı. Tek sıkıntı arabayı çarptırarak sürenler var. Serinin çok hayranı falan değilsen FH4 al geç, harita dışında çok değişiklik yok.

Serinin hiç bir oyununu daha önce oynamadım, fakat hazır alıyorken en iyisini en aktifini almak istiyorum. Ondan bu kadar tereddütlü davranıyorum. Grafik karşılaştırmalarına baktım, aman aman bi fark yok ama nedense fh5 grafikleri daha gerçekçi daha canlı daha detaylı gözüküyor. Araç dinamiklerine hiç hakim değilim zaten aralarında ki farkı oynamadan anlayamam. Öyle yani, iki gündür sepete ekleyip ekleyip değiştiriyorum bu iki oyunu. Çok kararsız kaldım.

Başta fh4 yanına da bf1 watch dogs 2 gibi oyunlar almayı düşündüm ama diğer oyunlar beni hiç cezbetmiyor. Bi araba similasyonu böyle isteğimde var. Sanırım fh5 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…