Forza Horizon 5 vs 4

magicfrozy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Laptopumda cok fazla yer kalmadı oyunlardan dolayı. Araba sürmeyi seviyorum ve bu yüzden bir Forza almaya karar verdim. Sizce 5 ile 4 arasında cok bir fark var mı? Fiyat çok önemli değil. Aralarında cok fazla depolama alanı farkı yok diye biliyorum. O fark önemli mi yani bunu soruyorum. Forza 5 için?

Güncelleme aldığı ve daha yeni olduğu için FH5 derim. Haritası da daha detaylı ve büyük. Atmosferi seversiniz sevmezsiniz o size bağlı. Araç çeşitliliği olarak da 5 daha iyi.

bence alıcaksan 5 almanı tavsiye ederim

Bütçe var ise 5 ama almadan önce Game Pass'dan dene belki sevmezsin ama birini seçiceksen 5.

FH4’te yanlayamıyordum doğru düzgün ama FH5’ye yanlanıyor. Oyun mekanikleri ve bazı detaylar hariç 4 derim.

Forza Horizon 4'e DLC olarak gelebilecek bir güncellemeyi yeni oyun olarak çıkarttılar. Halen arabaların içlerindeki ekranlar ya hiç çalışmıyor ya da olması gerektiği gibi çalışmıyor. Haritanın büyüklüğü ve trafiğin soldan akıyor olması dışında aralarında muazzam farklar yok. Forza'nın şahsıma göre normal görev yapısının sıkıcılığını da varsayar ve daha çok açık dünyada araba süreceğimizi varsayar isek bütçeniz hangisine elveriyor ise alıp geçin.

Doğru ayarları tutturamamışsınızdır. İki oyunda da rahat rahat drift atılıyor.

Katılıyorum, klavye ile bile sanki direksiyon seti ile oynuyormuş seviyesinde drift yapılıyor.

Xbox gamepass 30 lira aylık. Bir dene istersen. Ben iki oyunuda beğendim. Şuan 5 oynuyorum.

Grafikler, atfosfer, detaylar.. Kesinlikle fh5 çok daha iyi bir oyun. Renk paleti olarak da daha fotorealistik bir renk paleti var.

Mekanikler aynı, grafiklerde bi' tık (belki dikkatli bakmazsanız anlamazsınız bile) geliştirme var. FH5'de harita daha büyük, araç sayısı daha fazla ve sık güncelleme alıyor; ben olsam öncelikle FH4 alır bitirir, ardından FH5 alır (FH4'ü bitirene kadar hem ucuzlar da) onu da bitirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…