Forza Horizon 5'te müzayede botu mu var?

NERCUX

Hectopat
Daha fazla  
Müzayede evinden arkadaşım bana istediğim arabayı satacaktı fakat araç "müzayedeye koyuldu" dendiği gibi araba satıldı. Ekranlara bile düşmedi. Bot koymuş olabilirler mi?

Evet, oyunda müzayede evi botları mevcut. Oyunu PC'den oynayan oyunculardan Macro Recorder v.b. programları kullanarak müzayede botları yazıp kullanan kişiler var. Botlar sayesinde bulması zor nadir araçları satışa konulduğu anda alabiliyorlar. Bu arada arkadaşınızın size sattığı araç neydi? Tahminim M5 CS ama 😁

Evet, oyunda müzayede evi botları mevcut. Oyunu PC'den oynayan oyunculardan macro recorder vb. Programları kullanarak müzayede botları yazıp kullanan kişiler var. Botlar sayesinde bulması zor nadir araçları satışa konulduğu anda alabiliyorlar. Bu arada arkadaşınızın size sattığı araç neydi? Tahminim M5 CS ama 😁

Yanıt için teşekkürler bana da öyle geldi M5 CS bende var, araba Audi RS 7 '21'di oyunuda sırf o yüzden indirmiştim meğer ulaşılmaz bir arabaymış 😭

Yanıt için teşekürler.
Bot olmayabilir örnek olarak Forza 4 de Ferrari 599X EVO sanırsam, bazı kişiler arkadaşlarına satıyor örnek olarak bende, sürekli spamlıyorsunuz ve arada bir alma ihtimaliniz oluyor ucuz yoldYa

Yanıt için teşekkürler bana da öyle geldi M5 CS bende var, araba Audi RS 7 '21'di oyunuda sırf o yüzden indirmiştim meğer ulaşılmaz bir arabaymış 😭
Rica ederim. Arkadaşınız mümkünse arabayı en yüksek satış fiyatından satışa koysun. Böylece arabayı sizin yakalama ihtimaliniz artar. Ek olarak arabayı gördüğünüz anda hızlı satın alma taktiğini uygulamanız gerekiyor. Aşağıdaki videoda örneğini görebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer arabayı bu videodaki şekilde satın almazsanız yakalama ihtimaliniz imkansıza yakın olur.

Rica ederim. Arkadaşınız mümkünse arabayı en yüksek satış fiyatından satışa koysun. Böylece arabayı sizin yakalama ihtimaliniz artar. Ek olarak arabayı gördüğünüz anda hızlı satın alma taktiğini uygulamanız gerekiyor. Aşağıdaki videoda örneğini görebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eğer arabayı bu videodaki şekilde satın almazsanız yakalama ihtimaliniz imkansıza yakın olur.

Peki benim bu arabayı başka şekilde alabilme ihtimalim var mı sadece müzayede ile mi alabilirim?

Peki benim bu arabayı başka şekilde alabilme ihtimalim var mı sadece müzayede ile mi alabilirim?
Şu an sadece müzayede evinden satın alabilirsiniz. İleride sezonluk görevlerde tekrar ödül olarak dağıtılırsa veya horizon sahne arkasına eklenirse oradan da temin edebilirsiniz lakin şu an için tek yolunuz müzayede.

Şu an sadece müzayede evinden satın alabilirsiniz. İleride sezonluk görevlerde tekrar ödül olarak dağıtılırsa veya Horizon sahne arkasına eklenirse oradan da temin edebilirsiniz lakin şu an için tek yolunuz müzayede.

Hocam şuan bende M5 CS almaya çalışıyorum 10 tane kaçırdım rahat taktiği yok mu bunun ya

Hocam şuan bende M5 CS almaya çalışıyorum 10 tane kaçırdım rahat taktiği yok mu bunun ya
Keşke olsa. Ben de birkaç gün önce arıyordum, videosunu kanalıma yükledim. Belki işine yarar göz atmak istersen diye aşağıya linkini bıraktım.

Bu araç anlık olarak oyundaki en çok talebin olduğu araçlardan biri olabilir, hatta ilk 3'te vardır bence. Stok az ve talep fazla olduğundan ve sahne arkasında bulunmayan bir araç olduğu için satışa çıktığı saniyede satılmış oluyor. Sizlerle aynı anda yüzlerce kişi müzayedede bu araca baktığı için de yakalama şansınız hâliyle düşük oluyor.

Cihazınızın yükleme sürelerinin kısa olması ve internet hızınızın yüksek olması aracı yakalamanız konusunda avantaj sağlayabilecek etmenler. Ben 1000mbps internet ile snipeliyorum nadir araçları. Ek olarak araçları snipelerken festivalde olmanız ve boyutu küçük bir araca binmiş halde olmanız daha hızlı yükleme yaptırıyor diye biliyorum. Elinizde varsa peel p50, bmw isetta gibi küçük araçlara binmiş haldeyken snipe yapın.

Ek olarak bununla uğraşmak istemiyorsanız itemsatış gibi sitelerde gerçek para karşılığı oyundaki nadir arabaları satan mağazalar var. Tam olarak nasıl teslim ettikleri hakkında detaylı bilgim yok ancak son çare olarak onlara bakmak isteyebilirsiniz belki diye önermek istedim.

Keşke olsa. Ben de birkaç gün önce arıyordum, videosunu kanalıma yükledim. Belki işine yarar göz atmak istersen diye aşağıya linkini bıraktım.

Bu araç anlık olarak oyundaki en çok talebin olduğu araçlardan biri olabilir, hatta ilk 3'te vardır bence. Stok az ve talep fazla olduğundan ve sahne arkasında bulunmayan bir araç olduğu için satışa çıktığı saniyede satılmış oluyor. Sizlerle aynı anda yüzlerce kişi müzayedede bu araca baktığı için de yakalama şansınız hâliyle düşük oluyor.

Cihazınızın yükleme sürelerinin kısa olması ve internet hızınızın yüksek olması aracı yakalamanız konusunda avantaj sağlayabilecek etmenler. Ben 1000MBPS internet ile snipeliyorum nadir araçları. Ek olarak araçları snipelerken festivalde olmanız ve boyutu küçük bir araca binmiş halde olmanız daha hızlı yükleme yaptırıyor diye biliyorum. Elinizde varsa peel P50, BMW isetta gibi küçük araçlara binmiş haldeyken snipe yapın.

Ek olarak bununla uğraşmak istemiyorsanız İtemsatış gibi sitelerde gerçek para karşılığı oyundaki nadir arabaları satan mağazalar var. Tam olarak nasıl teslim ettikleri hakkında detaylı bilgim yok ancak son çare olarak onlara bakmak isteyebilirsiniz belki diye önermek istedim.

Hocam 2 saat oldu, GPT'ye script yazdırıyom, o da anlamıyor. Delireceğim en sonunda :D Yemiyor, içmiyorlar, M5 bekliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı