NERCUX Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Müzayede evinden arkadaşım bana istediğim arabayı satacaktı fakat araç "müzayedeye koyuldu" dendiği gibi araba satıldı. Ekranlara bile düşmedi. Bot koymuş olabilirler mi?
Müzayede evinden arkadaşım bana istediğim arabayı satacaktı fakat araç "müzayedeye koyuldu" dendiği gibi araba satıldı. Ekranlara bile düşmedi. Bot koymuş olabilirler mi?
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.431 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #11 Çilekli Süüt dedi: Hocam 2 saat oldu, GPT'ye script yazdırıyom, o da anlamıyor. Delireceğim en sonunda Yemiyor, içmiyorlar, M5 bekliyorlar. Genişletmek için tıkla... AutoHotKeyScript veya Macro Recorder programlarını kullanmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Çilekli Süüt dedi: Hocam 2 saat oldu, GPT'ye script yazdırıyom, o da anlamıyor. Delireceğim en sonunda Yemiyor, içmiyorlar, M5 bekliyorlar. Genişletmek için tıkla... AutoHotKeyScript veya Macro Recorder programlarını kullanmayı deneyin.
Çilekli Süüt Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Çözümler 2 2 Ağustos 2025 #12 K_carmz dedi: AutoHotKeyScript veya Macro Recorder programlarını kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sonunda bir tane alabildim sağ ol yardım için Artı 0 Eksi
K_carmz dedi: AutoHotKeyScript veya Macro Recorder programlarını kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sonunda bir tane alabildim sağ ol yardım için