Forza Horizon 6 ne zamana çıkar?

ÖmerDRD

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm millet. Gece vakti bir soru sorayım dedim. Ben bilgisayarda en çok Forza Horizon oyununu severim arcade müthiş bir deneyim oyunu Forza 5'i de 4'ü de 3'ü de çok yoğun oynadım. Bu yabancılar birkaç video hazırlamış Forza 6 haberleri diye işte Almanya'da geçecek, Forza 6 çok yakın falan diye. Bende bir buraya sormak istedim bileniniz araştıranız vardır. Sizce ne zamana çıkar? Bu bilgiler doğru olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleyküm selam. Ben de aynı şekilde sizin gibi bu seriyi seviyorum. 1'den 5'e tüm oyunlarını oynadım. Serinin yeni oyunu için benim tahminim 2026'nın sonlarına doğru. Çünkü önümüzdeki birkaç ay içinde Forza Horizon 5 Playstation'a çıkacak. Bu da demek oluyor ki oyunun yapımcıları daha bu oyunun ekmeğini yemeye devam edecek. Ek olarak oyunu yapan Playground Games ekibi aynı zamanda Fable adında başka bir oyun üstünde de çalışıyor. Muhtemelen ilk Fable sonra yeni Forza oyunu duyrulacaktır. Bu durum da oyunun geç çıkmasına neden olabilir. Lokasyon olarak şahsen Japonya da olabileceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı