Forza Horizon oynarken anlık takılmalar

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Merhaba 2-3 gün önce Microsoft Store'den Forza Horizon 4'ü sıkıntısız oynarken Steam versiyonda sık sık saniyelik droplar yiyorum. Bunun Steam versiyonuyla mı ilgisi var?

Steam sürümü bozuk maalesef. Kaç ay oldu bir gram ilerleme yok. Aldığıma çok pişmanım. Microsoft sürümü yağ gibi akarken Steam'de sürekli drop, takılma vs. oluyor. Sistemle vs. ilgisi yok.

Son düzenleme:
Steam versiyonundan kaynaklı, ben de sahip olmama rağmen Microsoft üzerinden oynuyorum.
Hocam Steam ilerlemesi de aktarılmıyor değil mi ? İki platform da kendine ait sıfır ilerleme istiyor sanırım. Game Pass var bu zulümden kurtulmak elimde ama ilerlemem gidecek bu beni caydırıyor.

Hocam Steam ilerlemesi de aktarılmıyor değil mi ? İki platform da kendine ait sıfır ilerleme istiyor sanırım. Game Pass var bu zulümden kurtulmak elimde ama ilerlemem gidecek bu beni caydırıyor.
Maalesef hocam, aktaramıyorsunuz.

Parayı veren düdüğü çalar diye boşuna demiyorlar Microsoft'tan oynayın Steam hala düzeltemedi şu oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…