Forza Horizon standard versiyona DLC eklenir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

lebender_toter1

Kilopat
Arkadaşlar ben Forza Horizon 4 aldım kuzenimden. İndirmek için Microsoft Store'a girdiğimde Ultimate Edition'nun da satın alınmış olduğunu gördüm ama indiremedim. Bilen varsa standardı indirdikten sonra Ultimate'deki DLC'leri indirebilir miyiz?

Arkadaşlar ben Forza Horizon 4 aldım kuzenimden. İndirmek için Microsoft Store'a girdiğimde Ultimate Edition'nun da satın alınmış olduğunu gördüm ama indiremedim. Bilen varsa standardı indirdikten sonra Ultimate'deki DLC'leri indirebilir miyiz?
Evet indirebilirsiniz. Bende kendim ilk önce standart sürümü yükledim sonra ultimate yükseltme paketi satın aldım. Zaten otomatik olarak ultimatedeki DLC'leri yüklüyor diye biliyorum. Eğer otomatik yüklemiyorsa Microsoft Store'dan oyundaki bütün DLC'leri tek tek bulun ve indirin. Açıklamada verdiğim linkten, bütün Forza Horizon 4 DLC'lerini indirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı