furkancingöz Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #1 Başlıkta belirttiğim gibi oyunu açıyorum yükleme ekranı dönüp duruyor. Nedeni işlemciden kaynaklanıyormuş fakat youtube'da aynı işlemciyle oyunu oynayan birisi var nasıl yapılacağını anlatmış fakat anlamadım yardımcı olacak varsa linki; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemim; Celeron g1820 işlemci Sapphire R7 260x 2GB oc versiyonu 8GB 1600 MHz RAM Asrock H81-M dgs anakart.
Başlıkta belirttiğim gibi oyunu açıyorum yükleme ekranı dönüp duruyor. Nedeni işlemciden kaynaklanıyormuş fakat youtube'da aynı işlemciyle oyunu oynayan birisi var nasıl yapılacağını anlatmış fakat anlamadım yardımcı olacak varsa linki; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemim; Celeron g1820 işlemci Sapphire R7 260x 2GB oc versiyonu 8GB 1600 MHz RAM Asrock H81-M dgs anakart.