Forza'da hile yapmak ban sebebi mi?

bludut0

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Forza artık satışta olmadığı için hileyi biraz abarttım sanırım. Duyduğuma göre yetkililer artık bu oyunla ilgilenmiyormuş artık. sizce ban atar mı?

Ben 50M nüfuz basmıştım Forza 4'te hiçbir şey olmadı abartmadan ve aralıklı bir şekilde yaparsanız bir şey olacağını sanmıyorum. Mesela ben bazen 5 bazen 10 bazen 15 m olarak bastım tekte 50 basmadım.

Merhaba, ben Forza artık satışta olmadığı için hileyi biraz abarttım sanırım. Duyduğuma göre yetkililer artık bu oyunla ilgilenmiyormuş artık. sizce ban atar mı?
Hile yapmak oyunlarda haksız rekabet yarattığı için ban sebebidir. Oyunla ilgilenen illaha yetkililer vardır az da olsa. Hilen undetected yani hile koruması tarafından algılanamıyorsa bile yetkililer tarafından ban yeme şansın oldukça yüksek. Umarım ders de almışsındır.

Hile yapmak oyunlarda haksız rekabet yarattığı için ban sebebidir. Oyunla ilgilenen illaki yetkililer vardır az da olsa. Hilen undetected yani hile koruması tarafından algılanamıyorsa bile yetkililer tarafından ban yeme şansın oldukça yüksek. Umarım ders de almışsındır.

Vallahi almadım diyebilirim hocam çok güzel geldi. Bu saatten sonra da yemem oyunun serverleri 5 yıla kapanacak zaten.

Merhaba. Satışta olmayan yani end of life Forza oyunlarında hile yapsanız bile ban yemezsiniz, en azından Horizon 4'te durum böyle. Sizin bahsettiğiniz de Horizon 4 ise ban yemezsiniz. Şu an Horizon 4'te ban yemenin tek yolu sadece hileyle elde edilebilen McLaren P1 Owen's Edition adlı aracı garajınıza eklemek. Duyduklarınız doğru, geliştirici ekip artık 4 ile ilgilenmiyor.

Ben 50M nüfuz basmıştım Forza 4'te hiçbir şey olmadı abartmadan ve aralıklı bir şekilde yaparsanız bir şey olacağını sanmıyorum. Mesela ben bazen 5 bazen 10 bazen 15 m olarak bastım tekte 50 basmadım.
bende öyle yaptım 10 yıldız 1 seviyeyim şuan, oyunu komple salmışlar lider tabloları 1 salise yapan adamlarla kaynıyor.

Merhaba. Satışta olmayan yani end of Life Forza oyunlarında hile yapsanız bile ban yemezsiniz, en azından Horizon 4'te durum böyle. Sizin bahsettiğiniz de Horizon 4 ise ban yemezsiniz. Şu an Horizon 4'te ban yemenin tek yolu sadece hileyle elde edilebilen McLaren P1 owen's Edition adlı aracı garajınıza eklemek. Duyduklarınız doğru, geliştirici ekip artık 4 ile ilgilenmiyor.

Bunu görmek benim gibi casual ve sadece araba sürmeyi isteyen kitle için güzel bir haber ben saatlerce Forza puanı kasmak istemediğim için hile yaptım zaten.

bende öyle yaptım 10 yıldız 1 seviyeyim şuan, oyunu komple salmışlar lider tabloları 1 salise yapan adamlarla kaynıyor.
Bahsettiğin 1 saliselik rekorlar oyunun çıktığı ilk günden beri mevcut. 🙂Adamlar umursamıyor, silmiyor. Yukarıda bahsettiğim araca bulaşmadığın sürece ban yemezsin, için rahat olsun. İyi oyunlar. 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı