Yeni saat almayı planlıyorum. Birkaç bakındım saatlere Fossil diye bir marka gördüm. Önceden birkaç kişide görmüştüm ama nasıl olduğunu bilmiyordum. Güzel modelleri var ve tasarımları orjinal. Saatlerin kalitesi nasıldır? Saatlerde alerji, metal ise kordonun paslanması gibi sorunlar oluyor mu? Eğer olmazsa bir bakacağım. Önceki saatim pek iyi çıkmadı, bu ne kadar dayanıklıdır normal bir kullanımda?
Fiyat aralığı olarak fossile en yakın, kalite ve şıklık olarak daha iyi olan Glamb rock, tag heuer gibi markalar kullandaydınız fossili çekmecenin en köşesine kaldırırdınız
Fossile fiyat aralığı olarak yakın marka Tag Heuer mi dedin? Fossil ile Tag Heuer'i aynı kefeye koydunuz ya ne diyeceğimi bilemedim. Aynı seviyede ve kalitede ürünler değil. Hele ki fiyat aralığı olarak.
Yeni saat aldım ama Fossil değil Dün Eminönü'ne gittim, daha uyguna bulurum diye. İstediğim modele 700 TL deyince abi sana kolay gelsin deyip çıkmak zorunda kaldım Birkaç yere daha sordum 25-50 TL oynama oluyordu en fazla. Bari gelmişken saat alayım dedim. İnternetten uğraşmak istemedim. Hem pazarlık imkanım da vardı. Polo, Momentus ve Casio bir kaç modeli arasında kaldım. Sonra Casio gövdesi daha sağlamdı onu almakta karar kıldım, biraz da pazarlık yapma imkanım oldu fiyatı indirdim. Dünden beri kullanıyorum Memnunum ama Fossil'de gözüm kalmadı değil
Buraya üşenmeyip de cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.