Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Bu iki marka arasında kararsız kaldım hangisi daha iyi?
ByWitcher123 Kilopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Markalardan birini komple almayı mı düşünüyorsunuz? Yoksa saat, parfüm vs. gibi bir şeyi mi soruyorsunuz?
Markalardan birini komple almayı mı düşünüyorsunuz? Yoksa saat, parfüm vs. gibi bir şeyi mi soruyorsunuz?
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Eylül 2023 #3 İkisinin tasarım çizgileri saat konusunda baya farklı, hangisi hoşuna gittiyse al. Fossil'de, Diesel'de üzmez. Ayrica akıllı saat kategorisine açılmış ama bu markalarin akıllı saati varmiydi? Edit: Yeni çıkmış.
İkisinin tasarım çizgileri saat konusunda baya farklı, hangisi hoşuna gittiyse al. Fossil'de, Diesel'de üzmez. Ayrica akıllı saat kategorisine açılmış ama bu markalarin akıllı saati varmiydi? Edit: Yeni çıkmış.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.011 Çözümler 47 Yer Mersin 7 Eylül 2023 #4 Saat alacaksanız ikisi de iyi marka değil, bunlar moda markası saatleri. Ama diesel yanlış bilmiyorsam swatch grubunda. Seiko modellerini düşünebilirsiniz.
Saat alacaksanız ikisi de iyi marka değil, bunlar moda markası saatleri. Ama diesel yanlış bilmiyorsam swatch grubunda. Seiko modellerini düşünebilirsiniz.
janeh Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #5 RADO tek geçilir hocam.
Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #6 ByWitcher123 dedi: Markalardan birini komple almayı mı düşünüyorsunuz? Yoksa saat, parfüm vs. gibi bir şeyi mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Saat.
ByWitcher123 dedi: Markalardan birini komple almayı mı düşünüyorsunuz? Yoksa saat, parfüm vs. gibi bir şeyi mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Saat.