Gemini başarılı şu sıralar.Elimdeki fotoğrafın arka planı aynı olacak şekilde ve kendi fotoğrafımı o arka plana yerleştirmek istiyorum. Yüzümü ve ayaktaki bir fotoğrafımı göndermem yeterli mi yapay zekanın arka plana benim resmimi kopyalaması için?
gemini ye yazdığımda şöyle bir cevap aldım :Gemini başarılı şu sıralar.
Imagen 3 ile yap deyince yapıyor genelde yada google flow veo vs vsgemini ye yazdığımda şöyle bir cevap aldım :
Maalesef, şu anki yeteneklerimle bana gönderdiğiniz bir fotoğrafın arka planını değiştirip, kendi fotoğrafınızı o arka plana yerleştiremem. Görsel düzenleme araçlarım, sizin sağladığınız görselleri girdi olarak kabul etmiyor. Yalnızca metin açıklamalarına göre yeni görseller oluşturabilir veya mevcut görselleri düzenleyebilirim.
onları da şuan denedim kredi istiyor ücretsiz olan var mı acil lazım da hocamImagen 3 ile yap deyince yapıyor genelde yada google flow veo vs vs
Onları da şu an denedim kredi istiyor ücretsiz olan var mı? Acil lazım da hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.