Fotoğraf düzenleyecek yapay zeka önerisi

atahxn

Hectopat
Daha fazla  
Elimdeki fotoğrafın arka planı aynı olacak şekilde ve kendi fotoğrafımı o arka plana yerleştirmek istiyorum. Yüzümü ve ayaktaki bir fotoğrafımı göndermem yeterli mi yapay zekanın arka plana benim resmimi kopyalaması için?

Gemini başarılı şu sıralar.
gemini ye yazdığımda şöyle bir cevap aldım :

Maalesef, şu anki yeteneklerimle bana gönderdiğiniz bir fotoğrafın arka planını değiştirip, kendi fotoğrafınızı o arka plana yerleştiremem. Görsel düzenleme araçlarım, sizin sağladığınız görselleri girdi olarak kabul etmiyor. Yalnızca metin açıklamalarına göre yeni görseller oluşturabilir veya mevcut görselleri düzenleyebilirim.

gemini ye yazdığımda şöyle bir cevap aldım :

Maalesef, şu anki yeteneklerimle bana gönderdiğiniz bir fotoğrafın arka planını değiştirip, kendi fotoğrafınızı o arka plana yerleştiremem. Görsel düzenleme araçlarım, sizin sağladığınız görselleri girdi olarak kabul etmiyor. Yalnızca metin açıklamalarına göre yeni görseller oluşturabilir veya mevcut görselleri düzenleyebilirim.
Imagen 3 ile yap deyince yapıyor genelde yada google flow veo vs vs

Onları da şu an denedim kredi istiyor ücretsiz olan var mı? Acil lazım da hocam.

Imagen 3 Gemini içinde olduğu için ücret istememesi lazım. Imagen 3 ile şöyle şöyle yapar mısın diye sor veya ChatGPT'den iste. Onun dışında arka plan değişmesi için düzgün bir yapay zeka yok bildiğim kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı