Fotoğraf ile animasyon yapılır mı?

sagopa1979

Centipat
Daha fazla  
Bir kişinin fotoğrafı ile animasyon yapmak istiyorum. 2 boyutlu bir oyun yapıyorum ve bu oyunda bir arkadaşımın fotoğrafını kullanmak istiyorum. Örneğin el sallaması gibi animasyonlar yapmak istiyorum yani vücudunun belirli bir kısmı hareket edecek. Yardım edebilirseniz çok iyi olur.

Adobe Animate ile bir fotoğraftaki insan vücuduna eklem yerlerini işaretleyerek animasyon yapabilirsiniz saniyede 25kare/60 olmak üzere kenidini tekrar eden bir GIF ortaya çıkar.

Adobe animate ile bir fotoğraftaki insan vücuduna eklem yerlerini işaretleyerek animasyon yapabilirsiniz saniyede 25kare/60 olmak üzere kenidini tekrar eden bir GIF ortaya çıkar.

Pek bilgim yok biraz konuyu açar mısınız mesela eklem yerlerini işaretlemek icin neler yapmam lazım nasıl işaretleyeceğim? YouTube veya Google'dan cevap alamiyorum çünkü.

Pek bilgim yok biraz konuyu açar mısınız mesela eklem yerlerini işaretlemek icin neler yapmam lazım nasıl işaretleyeceğim? YouTube veya Google'dan cevap alamiyorum çünkü.

Bu görmüş olduğunuz çöp adamın dirsek bilek kalça diz boyun ve bel kısımları yuvarlak içerisinde gördüğünüz gibi her saniye başına birer keyframe adayarak kolunu bacağını sürükle bırak yöntemiyle hareket ettirirseniz 15. saniyeden 20. saniyeye veya 30. saniyeye kadar akıcı bir şekilde hareket edecektir

1737241836292.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı