betaplayer Picopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Fotograf kameramı bilgisayara takacağım ama direkt anakarta HDMI'den girsem çalışır mı yoksa capture Card lazım mı?
Fotograf kameramı bilgisayara takacağım ama direkt anakarta HDMI'den girsem çalışır mı yoksa capture Card lazım mı?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.531 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Makinede ne çıkışı var?
betaplayer Picopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 Yerayay dedi: Makinede ne çıkışı var? Genişletmek için tıkla... Mini HDMI çıkışı var ara aparat alıp normal HDMI çevirip oradan kabloyla bilgisayara götürmek istiyorum.
Yerayay dedi: Makinede ne çıkışı var? Genişletmek için tıkla... Mini HDMI çıkışı var ara aparat alıp normal HDMI çevirip oradan kabloyla bilgisayara götürmek istiyorum.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.531 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 betaplayer dedi: Mini HDMI çıkışı var ara aparat alıp normal HDMI çevirip oradan kabloyla bilgisayara götürmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Capture card lazım.
betaplayer dedi: Mini HDMI çıkışı var ara aparat alıp normal HDMI çevirip oradan kabloyla bilgisayara götürmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Capture card lazım.
betaplayer Picopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 Yerayay dedi: Capture Card lazım. Genişletmek için tıkla... Anakarta veya ekran kartına taksam görüntü alamaz mıyım hocam.
Yerayay dedi: Capture Card lazım. Genişletmek için tıkla... Anakarta veya ekran kartına taksam görüntü alamaz mıyım hocam.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.531 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #6 betaplayer dedi: Anakarta veya ekran kartına taksam görüntü alamaz mıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartından zaten alamazsın çıkış portu o ama anakart girişinde emin değilim. Capture card kesin çözümdür.
betaplayer dedi: Anakarta veya ekran kartına taksam görüntü alamaz mıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartından zaten alamazsın çıkış portu o ama anakart girişinde emin değilim. Capture card kesin çözümdür.
betaplayer Picopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #7 Yerayay dedi: Ekran kartından zaten alamazsın çıkış portu o ama anakart girişinde emin değilim. Capture Card kesin çözümdür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Yerayay dedi: Ekran kartından zaten alamazsın çıkış portu o ama anakart girişinde emin değilim. Capture Card kesin çözümdür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.