Fotoğraf nasıl düzenlenir?

Fotoğraf editleme işini nasıl öğrenebilirim? Çok meraklı olduğum bir konu neler önerirsiniz?

@Dragonsaw bir de sizin çektiğiniz fotoğraflardan paylaşma ihtimaliniz var mı?

Fotoğraf editlemek için.
Bilgisayarda Adobe Photoshop var.
Telefonda Snapspeed var.

Alternatifleri de var. Şu an bilgisayardan yazıyorum elimde görsel yok. Zaten ben doğal fotoğrafçılık yapıyorum attığım resimlerin sadece 2-3 tanesinde efekt vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok alternatifin var. Lightroom CC ve Photoshop en temelleri. Bunları öğrenebilirsiniz. YouTube'da birçok ders var. Onlar ile başlayabilirsiniz. Sonradan profesyonelliğe doğru ilerlersiniz.

Samsung cihazlarda Galaxy Enhance adında program var onu kullanabilirsin. Eğer Samsung bir cihazın var ise. Adobe Photoshop, Lightroom gibi profesyonel programlarda kullanabilirsin.

PC uygulaması olarak Lightroom bence de mantıklı arkadaşların tavsiye ettiği gibi. Telefonda kesinlikle snapseed çok mantıklı sık sık kullanıyorum, başlangıçta hayli hayli işini görür.

Bence en önemlisi programı açıp fotoğrafı işlemeye başladığında ne yapmak ne sonuç almak istediğini bilmek. Bunu biliyorsan hangi uygulama kolayına geliyorsa başla birine yetersiz geldiği noktada üst programlara geçersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı