Fotoğraf nasıl netleştirilir?

myarisli

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde bir fotoğraf var ve burada görünen numarayı bulmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mıdır?

Fotoğrafta numaranın göründüğü kısım fazla beyaz. Bir tık bile görünse oynama ile düzeltilebilir ama bence bunu kimse bulamaz.

Fotoğrafta numaranın göründüğü kısım fazla beyaz. Bir tık bile görünse oynama ile düzeltilebilir ama bence bunu kimse bulamaz.
Evet, bende renk ayarlarıyla oynayarak bir şey çıkar diye umuyordum ama yazıya dair hiçbir şey yok. Belki bir yolu vardır diye son çare olarak buraya yazdım

Genellikle parlaklığı azaltınca olur ama ışık çok fazla fotoğrafta gördüğün gibi beyaz pikseller kaplamış.

Dosya Ekleri

• PHOTO-2025-02-28-22-37-21.png
    222,4 KB · Görüntüleme: 69
Genellikle parlaklığı azaltınca olur ama ışık çok fazla fotoğrafta gördüğün gibi beyaz pikseller kaplamış.

Arkadaşım heyecanlanıp çekmiş, en azından denemiş olduk. Emeğin için teşekkür ederim <3

Evet bu arada bende renk ayaralarıyla oynanmış haline baktım şimdi birisi fotoğrafı size göndermeden önce orayı boyamış hiçbir şekilde bulamazsın o numarayı

aslında bunun taa kaç sene önce çözümü vardı. gama ışını efektiyle yapılan bir yöntem ve bir yöntem daha vardı böyle üstü çizilmiş resimleri orjinaline çeviriyordu.

böyle üstü çizilmiş ya da blurlanmış görsellerde alttaki katman yine duruyor kayıtlı aslında. nasıl bütün verilerimiz format atsak da saklanıyor onun gibi. tabi formatta bütün verileri diskten yok olacak şekilde de silebiliyoruz fakat normal formatta eski veriler hepsi kalıyor.

2017-2018 gibiydi iyi hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…