Fotoğraf tasarımı için program önerisi

Emiroo

Kilopat
Arkadaşlar şu tarz tasarım yapmak istiyorum. Tasarımın adını, nasıl yapabileceğimi ya da öğrenebileceğim bir kanal ismi falan söylerseniz sevinirim. Photoshop CS6 kullanıyorum fakat fark etmez program.

Dosya Ekleri

• 69380469_231515184502202_3622581917299643521_n.jpg
    173,4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Photoshop en rahat kaynak bulabileceğiniz yazılımdır. Google'a "Photoshop Comic Effect" yazarsanız ihtiyacınız olan kaynak ve videolar karşınıza çıkacaktır. Photoshop'a alternatif olarak "Blender" bulunuyor, ancak kullanımı (şahsi görüşüm) Photoshop'a nazaran daha zordur.

Arkadaşlar şu tarz tasarım yapmak istiyorum. Tasarımın adını, nasıl yapabileceğimi ya da öğrenebileceğim bir kanal ismi falan söylerseniz sevinirim. Photoshop CS6 kullanıyorum fakat fark etmez program.
Photoshop CC'ye yükseltmenizi öneririm.

Blender animasyon programı değil miydi? Photoshop'a alternatif olarak GIMP ve Photoscape var.
2 boyutlu tek kare tasarım da yapılabiliyor (ya da 3 boyutlu tek kare üzerinde çalışılabiliyor), ancak Photoshop kadar rahat tasarım yapılamıyor malesef.

PS ile bu tarz resimler yapman çok zor ve çok uğraştırıcı olacaktır sıfırdan çizim için. Illustrator programına geçmen daha iyi olacaktır. PS'den çok daha büyük bir dünya PS hiçbir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

burda attıkların ıllustrator çalışmaları pentool ile yapılmış benim örneğimdeki çalışmalarda fırça kullanılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…