Fotoğraf telifli mi?

TrollAvcısı11

Femtopat
Daha fazla  
Profil fotoğrafımı değiştirmek istiyorum. Hiçbir yerde kaynağını ve sanatçısını bulamadığım bir fotoğraf var. Telifli mi değil mi? Herkes her yerde kullanmış ve kaynağı belli değil o yüzden telifli olmadığını düşünüyorum. Yine de sormak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

イムガー.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bişey olacağını düşünmüyorum yinede sanatçısını bulmaya çalışın google lens,Pinterest, yandex resimlerden bulmaya çalışın ki telifli olacağını düşünmüyorum.

Hocam bir şey olacağını düşünmüyorum yine de sanatçısını bulmaya çalışın Google Lens, Pinterest, Yandex resimlerden bulmaya çalışın ki telifli olacağını düşünmüyorum.

Her yerde aradım ama kaynağını ve sanatçısını hiçbir şekilde bulamadım. Bu yüzden buraya yazdım. Telif olarak en fazla ne olur? Uyarı mı yerim?

Her yerde aradım ama kaynağını ve sanatçısını hiçbir şekilde bulamadım. Bu yüzden buraya yazdım. Telif olarak en fazla ne olur? Uyarı mı yerim?
Muhtemelen umursamaz ama resmin sahibi size sözlü bir uyarıda bulunabilir kaldırmanız için ki düşünmüyorum muhtelemen rastgele çizim veya fanart. Bişey olmaz pek bende mesela profil fotoğrafımı birinden aldım bişey olmaz zaten farketmez. Teoride uyarabilir ancak bu imkansıza yakın özellikle Technopat veya Discord gibi platformlarda.

Muhtemelen umursamaz ama resmin sahibi size sözlü bir uyarıda bulunabilir kaldırmanız için ki düşünmüyorum muhtelemen rastgele çizim veya fanart.
Evet bunun rasgele çizim veya fanart olması gerekiyor. Eğer uyarı gelirse kaldırır geçerim, sorun olmaz. Yardımın için teşekkürler. @DublinDEI

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı