Fotoğraf üzerinden adres bulmak

356463

Kilopat
Makaleler
7
IMG_20210407_183626.jpg

IMG_20210407_183532.jpg

Burası tam olarak neresi? 2. fotoğrafın arkasında Türk Telekom tabelası var. Onun dışında yakında bir tane "Telekom" yazan kapak var.

Google Maps üzerinden bulunabilir. Sol alttaki etikette sizin adınız yazıyor. Fotoğrafları sizin çekmiş olduğunuzu varsayıyorum. Google Maps'ten gittiğiniz yolları takip edip ulaşabilirsiniz adrese.
Ya da etrafta bir market falan varsa, araştırabilirsiniz Google'dan.
Şöyle de yapılabilir, bir Türk Telekom şubesi var muhtemelen orada. Şehrinizdeki tüm Türk Telekom şubelerini araştırın Google'dan. Hepsinin lokasyonuna Google Maps'ten yine bakın. Fotoğraftaki çevreye benzeyen bir yer bulursunuz illaki. Adres de yazar.
Kaybolmamışsınızdır umarım :D .

Google maps üzerinden bulunabilir. Sol alttaki etikette sizin adınız yazıyor. Fotoğrafları sizin çekmiş olduğunuzu varsayıyorum. Google Maps'ten gittiğiniz yolları takip edip ulaşabilirsiniz adrese.
Ya da etrafta bir market falan varsa, araştırabilirsiniz Google'dan.
Şöyle de yapılabilir, bir Türk Telekom şubesi var muhtemelen orada. Şehrinizdeki tüm Türk Telekom şubelerini araştırın Google'dan. Hepsinin lokasyonuna Google Maps'ten yine bakın. Fotoğraftaki çevreye benzeyen bir yer bulursunuz illaki. Adres de yazar.
kaybolmamışsınızdır umarım :D .

Moderatör bey süper bir düşünce ile değiştirmiş başlığı 😡

Neresi olduğunu biliyorum bizim evin yanı🤣

Bina olarak ne işe yarıyor merak ettim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı