TRamoG Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Kendi fotoğrafımı yapay zeka tarzında mesela Orkun'un orkunv2 kanal fotoğrafı gibi yapabileceğim Instagram YouTube gibi platformlarda kullanabileceğim ücretsiz bir site veya uygulama lazım. Bilen yardımcı olsun.
Arkadaşlar merhaba. Kendi fotoğrafımı yapay zeka tarzında mesela Orkun'un orkunv2 kanal fotoğrafı gibi yapabileceğim Instagram YouTube gibi platformlarda kullanabileceğim ücretsiz bir site veya uygulama lazım. Bilen yardımcı olsun.
Guts Fring Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 58 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 Picsart kullanmayı deneyebilirsin. Fotoğrafını 80'ler animesi gibi, klasik fotoğraflar gibi örneklere dönüştürebilirsin. Bedavadır. Artı 0 Eksi
Picsart kullanmayı deneyebilirsin. Fotoğrafını 80'ler animesi gibi, klasik fotoğraflar gibi örneklere dönüştürebilirsin. Bedavadır.
KS KS TRamoG Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Guts Fring dedi: Picsart kullanmayı deneyebilirsin. Fotoğrafını 80'ler animesi gibi, klasik fotoğraflar gibi örneklere dönüştürebilirsin. Bedavadır. Genişletmek için tıkla... Dediğin uygulamada özelliği bulamadım ve piscart sanki biraz fotoğrafa benzemeyen goreseller olusturuyor. Artı 0 Eksi
Guts Fring dedi: Picsart kullanmayı deneyebilirsin. Fotoğrafını 80'ler animesi gibi, klasik fotoğraflar gibi örneklere dönüştürebilirsin. Bedavadır. Genişletmek için tıkla... Dediğin uygulamada özelliği bulamadım ve piscart sanki biraz fotoğrafa benzemeyen goreseller olusturuyor.
MustafaBeyS Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #4 TRamoG dedi: Dediğin uygulamada özelliği bulamadım ve piscart sanki biraz fotoğrafa benzemeyen goreseller olusturuyor. Genişletmek için tıkla... Lensa uygulaması var hocam fakat ücretliydi diye hatırlıyorum 7 günlük ücretsiz demesi varmıydı emin değilim bir bakın siz yinede Artı 0 Eksi
TRamoG dedi: Dediğin uygulamada özelliği bulamadım ve piscart sanki biraz fotoğrafa benzemeyen goreseller olusturuyor. Genişletmek için tıkla... Lensa uygulaması var hocam fakat ücretliydi diye hatırlıyorum 7 günlük ücretsiz demesi varmıydı emin değilim bir bakın siz yinede