Fotoğraflar NFT olarak satılır mı?

Aynen kanka. Git satılığa koy bakalım. Zengin olursun belki :D.

Ben nasıl satarım diyorum, adam dalga geçiyor. Konuya gereksiz gereksiz mesajlar yazmayın arkadaş. En sonunda hepimiz ban yiyeceğiz.

Ben nasıl satarım diyorum, adam dalga geçiyor. Konuya gereksiz gereksiz mesajlar yazmayın arkadaş. En sonunda hepimiz ban yiyeceğiz.
Dalga falan geçmiyor kimse. İsteğin absürt ve dolaylı yoldan bunu belirtiyoruz. İstersen raporlayabilirsin. Ya da istersen konudaki ciddi ciddi verilmiş cevaplar ile hareket edip satmayı deneyebilirsin. Talibi olmadığını günler boyu beklerken fark edeceksin zaten.

NFT konusunda pek bilgim yok. Sandığım kadarıyla her fotoğrafın kendine has bir kodu oluyor ve kopyalarından ayırt edilebiliyor, bu da onu değerli kılıyor. Kendim çektiğim bazı güzel fotoğraflar var ve onları satmak istiyorum. Fotoğrafların orijinali yerine birer kopyalarını buraya atıyorum. Sizce satılmaya değer fotoğraflar mı? Nasıl satabilirim? Biraz hatta çok cahilim.
(Motor bloğu fotoğrafının hem orijinalinin kopyası, hem de Google snapseed ile düzenlenmiş halinin kopyası var)
(Fotoğraflar 2016'dan kalma Samsung Galaxy J3 ile çekildi)

Hocam NFT piyasası çok belirsiz gerçekten. Millet çektiği normal fotoğraflara vektör çizim yapıp koyuyor ilana şansı varsa yüzbinlerce dolar para kazanıyor bu bir gerçek. Burada aslında benim fikrim fotoğraftan ziyade fotoğrafa koyulan renkler, efektler çok önemli. Fotoğraflara berbat diyen arkadaşlar bu zamana kadar NFT araştırmış mı nasıl bir pazar diye merak ettiler mi bilmiyorum. Böyle konuştuklarına göre cevabı hayır. Devam edin hocam. Satmazsa bile tecrübe edinmiş olursunuz oradaki piyasayı araştırdıkça aslında insanların neyi daha çok ilgi gösterdiğini görüp ona karşı bir koleksiyon hazırlatabilirsiniz vesaire. Tabii bunlar zamanla olacak şeyler.

Hocam NFT piyasası çok belirsiz gerçekten. Millet çektiği normal fotoğraflara vektör çizim yapıp koyuyor ilana şansı varsa yüzbinlerce dolar para kazanıyor bu bir gerçek. Burada aslında benim fikrim fotoğraftan ziyade fotoğrafa koyulan renkler, efektler çok önemli. Fotoğraflara berbat diyen arkadaşlar bu zamana kadar NFT araştırmış mı nasıl bir pazar diye merak ettiler mi bilmiyorum. Böyle konuştuklarına göre cevabı hayır. Devam edin hocam. Satmazsa bile tecrübe edinmiş olursunuz oradaki piyasayı araştırdıkça aslında insanların neyi daha çok ilgi gösterdiğini görüp ona karşı bir koleksiyon hazırlatabilirsiniz vesaire. Tabii bunlar zamanla olacak şeyler.

Sonunda açıklayıcı ve tatmin edici bir cevap. Sağ olun hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı