Fotoğraftaki böcek nedir?

rRype

Hectopat
Yer
Antarktika
Fotoğraftaki böceğin ismi nedir? Bu arada fotoğrafı 10X ile çektim yani çok küçük.

20250319_113252.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraftan net anlaşılmıyor, emin değilim ama pireye benzettim. Evde evcil hayvan var mı?

ChatGPT tütün böceği olabilir diyor.
Evde hayvan falan yok bu konuyu açmamın sebebide vücudumda şuanda 70 tane sivrisinek ısırığına benzeyen ısırıklar var ve evde bir şeylerin olduğunu düşünüyoruz. Eve yeni mobilyalar geldi acaba oradan bir şeymi geldi diye düşünüyoruz geçen gunlerdede tahta kurusuna benzer bir böcek yakaladık ve evde bayağı var, onunda fotoğrafını atıyorum.
20250314_102623.jpg

Evde hayvan falan yok bu konuyu açmamın sebebide vücudumda şuanda 70 tane sivrisinek ısırığına benzeyen ısırıklar var ve evde bir şeylerin olduğunu düşünüyoruz. Eve yeni mobilyalar geldi acaba oradan bir şeymi geldi diye düşünüyoruz geçen gunlerdede tahta kurusuna benzer bir böcek yakaladık ve evde bayağı var, onunda fotoğrafını atıyorum.Eki Görüntüle 2449038
Uzman kişilerden yardım alabilirsiniz, buradan resimler ile pek çözüleceğini ve çözümlerin de garanti olacağını sanmıyorum, ilaçlama şirketi ile görüşebilirsiniz, incelemek için geleceklerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı