He162A1
Picopat
Hocam bir dakika. NP300E5A model laptop sahibiyim. Size fotoğrafını atayım. Benzerdirler.Aradım ama bulamadım. Modelim Samsung NP300E5C-S06TR. Yalnızca tahmin ettim, bir BIOS çipine benziyor çünkü.
Hocam bir dakika. NP300E5A model laptop sahibiyim. Size fotoğrafını atayım. Benzerdirler.Aradım ama bulamadım. Modelim Samsung NP300E5C-S06TR. Yalnızca tahmin ettim, bir BIOS çipine benziyor çünkü.
Neyse yarın bir de Kadıköy de pasaja götüreceğim. Bakalım orada daha ucuza yaparlar mı?300 lira anlamsız fazla evet, çözümü de maalesef bilmiyorum normal kullanıcılar BIOS'la bir, iki oynar ama BIOS'u tamir etmeye gelince pek bilmezler. Forumda ileri bilgili biri varsa sizin postu görmesini bekleyin yapacak bir şey yok. Ayrıca çok uzun süre uğraşıp çözemezseniz bile yeni anakart alın, bayağı bir daha karlı. O 300 lira boşa gidicek belli.
(1) Bozuk olan BIOS nasıl düzeltilir? | Technopat Sosyal
ASUS UPDATE programıyla bios güncelleme resimli anlatım Burda (donanimhaber.com)
Bekliyorum hocam.Hocam bir dakika. NP300E5A model laptop sahibiyim. Size fotoğrafını atayım. Benzerdirler.
Tabii bulabilirsem. Kanepenin altına bir yere koymuştum gibi hatırlıyorum. Biraz daha bakayım.Bekliyorum hocam
Evet hocam, aynı anakart. Benim bulduğum çip pilin biraz üstünde, üstü bantlanmış olan kare çipin altında.Tabii bulabilirsem. Kanepenin altına bir yere koymuştum gibi hatırlıyorum. Biraz daha bakayım.
Hocam bilgisayar bozuktu, galiba bu yüzden atmışlar. Ama örnek resim var:
Eki Görüntüle 852662
Anakartın arka kısmında bulunuyor pil. Ön tarafında değil. Gördüğünüz yuvarlak şey bios pili. @Yilmaz04
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.