Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #11 Çağlar0707 dedi: Soldaki Ethernet, sağdaki boş. Tesisatın diğer ucu modeme bağlıysa kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayacağım? Bağlı olduğuna.
Çağlar0707 dedi: Soldaki Ethernet, sağdaki boş. Tesisatın diğer ucu modeme bağlıysa kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayacağım? Bağlı olduğuna.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #12 Sir Nuvero dedi: Nasıl anlayacağım? Bağlı olduğuna. Genişletmek için tıkla... Taktıktan sonra 10-15 saniye bekleyerek anlayabilirsiniz. İnternet geldiyse bağlıdır gelmediyse değildir bu kadar.
Sir Nuvero dedi: Nasıl anlayacağım? Bağlı olduğuna. Genişletmek için tıkla... Taktıktan sonra 10-15 saniye bekleyerek anlayabilirsiniz. İnternet geldiyse bağlıdır gelmediyse değildir bu kadar.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2021 #13 Modemin arkasına bakacaksınız. Diğer ucu modeme bağlıysa kullanabilirsiniz. Bağlı değilse bağlatmanız gerekiyor.
Modemin arkasına bakacaksınız. Diğer ucu modeme bağlıysa kullanabilirsiniz. Bağlı değilse bağlatmanız gerekiyor.
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 1 Ocak 2021 #14 Hocam bu ankastre kutusundan binanın içinden daireye gelen bağlantı diye biliyorum. Bir ucu modem arkası DSL bağlantısı bir ucu buna takılacak.
Hocam bu ankastre kutusundan binanın içinden daireye gelen bağlantı diye biliyorum. Bir ucu modem arkası DSL bağlantısı bir ucu buna takılacak.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #15 Sağdaki boş değil mi?
x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 1 Ocak 2021 #16 SapkaliPikacu dedi: Hocam bu ankastre kutusundan binanın içinden daireye gelen bağlantı diye biliyorum. Bir ucu modem arkası DSL bağlantısı bir ucu buna takılacak. Genişletmek için tıkla... Evet hocam o da olabilir, ya o ya da evin içinden dolaşan kabloyu getiriyor.
SapkaliPikacu dedi: Hocam bu ankastre kutusundan binanın içinden daireye gelen bağlantı diye biliyorum. Bir ucu modem arkası DSL bağlantısı bir ucu buna takılacak. Genişletmek için tıkla... Evet hocam o da olabilir, ya o ya da evin içinden dolaşan kabloyu getiriyor.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #17 Hocam, telefon prizi. DSL modemi bağlayabilirsiniz. Sinyalin geldiğinden emin olun.
Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 529 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #18 Hocam soldaki Ethernet girişi mi? Konuyu hortlatıyorum fakat ben de merak ediyorum. Aynı girişlerden bende de var. Sizde olduysa ben de Ethernet kablosu alacağım.
Hocam soldaki Ethernet girişi mi? Konuyu hortlatıyorum fakat ben de merak ediyorum. Aynı girişlerden bende de var. Sizde olduysa ben de Ethernet kablosu alacağım.