D DeatoN Femtopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar bu dosyalar zararlı mı? Windows'tan tarama yaptım tehdit bulmadı ama sormak istedim korktum açıkçası. Dosya Ekleri sa.png 5,9 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar bu dosyalar zararlı mı? Windows'tan tarama yaptım tehdit bulmadı ama sormak istedim korktum açıkçası.
efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.719 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 5 Mayıs 2023 #2 Çözüldü: found.000 dosyaları nedir? Yerel disk C'de şöyle bir dosya var: Silmeye çalıştım, silemedim. Nedir bu? www.technopat.net
Çözüldü: found.000 dosyaları nedir? Yerel disk C'de şöyle bir dosya var: Silmeye çalıştım, silemedim. Nedir bu? www.technopat.net
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Antalya/Muratpaşa 5 Mayıs 2023 #3 DeatoN dedi: Arkadaşlar bu dosyalar zararlı mı? Windows'tan tarama yaptım tehdit bulmadı ama sormak istedim korktum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'un disk taradıktan sonra oluşturduğu klasörlerden ibaret, silmeyin.
DeatoN dedi: Arkadaşlar bu dosyalar zararlı mı? Windows'tan tarama yaptım tehdit bulmadı ama sormak istedim korktum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'un disk taradıktan sonra oluşturduğu klasörlerden ibaret, silmeyin.