C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 25 Ocak 2021 #1 Founders Edition kartlar hangi siteden alınıyor, alınabilir?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 Her modelde Founders Edition satılmıyor diye biliyorum. Ek olarak Founder Edition modeller de genelde her mağazada en az 1 tane bulunuyor.
Her modelde Founders Edition satılmıyor diye biliyorum. Ek olarak Founder Edition modeller de genelde her mağazada en az 1 tane bulunuyor.
C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 25 Ocak 2021 #3 BerkayZ87 dedi: Her modelde Founders Edition satılmıyor diye biliyorum. Satılıyorsa da genelde her mağazada en az 1 tane bulunuyor. Genişletmek için tıkla... GTX Titan'ın referans tasarımı satılıyor mu mesela?
BerkayZ87 dedi: Her modelde Founders Edition satılmıyor diye biliyorum. Satılıyorsa da genelde her mağazada en az 1 tane bulunuyor. Genişletmek için tıkla... GTX Titan'ın referans tasarımı satılıyor mu mesela?
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 25 Ocak 2021 #5 SepuLtura -ß- hocamın dediği gibi oluyor ya da kendi sitesinden alabiliyorsunuz, fakat Türkiye'ye kargo var mı bilmiyorum.
SepuLtura -ß- hocamın dediği gibi oluyor ya da kendi sitesinden alabiliyorsunuz, fakat Türkiye'ye kargo var mı bilmiyorum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #6 Clemente dedi: GTX Titan'ın referans tasarımı satılıyor mu mesela? Genişletmek için tıkla... O tasarım eskide kaldı, artık yok. Bahsettiğin tasarım şu ise. Yeni F.E tasarımları bunun gibi.
Clemente dedi: GTX Titan'ın referans tasarımı satılıyor mu mesela? Genişletmek için tıkla... O tasarım eskide kaldı, artık yok. Bahsettiğin tasarım şu ise. Yeni F.E tasarımları bunun gibi.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.280 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #7 Eskiden Zotac referans tasarımda ekran kartı üretiyordu ancak artık üretmiyor. Öyle referans tasarım kartlar direk satılmıyor benim bildiğim.
Eskiden Zotac referans tasarımda ekran kartı üretiyordu ancak artık üretmiyor. Öyle referans tasarım kartlar direk satılmıyor benim bildiğim.