2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Ağustos 2022 #1 Soru yukarıdaki gibi MSI, ASUS, EVGA gibi kendi özel soğutma sistemi olmayan NVIDIA'nın tanıtımda kullandığı siyah temalı çift fanlı sade kart (Founders Edition) nereden alınabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
Soru yukarıdaki gibi MSI, ASUS, EVGA gibi kendi özel soğutma sistemi olmayan NVIDIA'nın tanıtımda kullandığı siyah temalı çift fanlı sade kart (Founders Edition) nereden alınabilir?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Ağustos 2022 #2 NVIDIA direkt kendisi satıyor, Avrupa ve Amerika bölgesinde direkt NVIDIA sitesinden ya da ikinci parti satıcılardan alabilirsiniz.
NVIDIA direkt kendisi satıyor, Avrupa ve Amerika bölgesinde direkt NVIDIA sitesinden ya da ikinci parti satıcılardan alabilirsiniz.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 16 Ağustos 2022 #3 Mithat Berhan dedi: NVIDIA direkt kendisi satıyor, Avrupa ve Amerika bölgesinde direkt NVIDIA sitesinden ya da ikinci parti satıcılardan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nvidia Türkiye'ye kargoluyor mu? Türkiye'ye kargolayan ikinci parti satıcılar kimler?
Mithat Berhan dedi: NVIDIA direkt kendisi satıyor, Avrupa ve Amerika bölgesinde direkt NVIDIA sitesinden ya da ikinci parti satıcılardan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nvidia Türkiye'ye kargoluyor mu? Türkiye'ye kargolayan ikinci parti satıcılar kimler?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Ağustos 2022 #4 @Sertidegni Türkiye'ye kargo yapmıyor, ikinci parti yok diye biliyorum. Hep farklı firmalar kendi sogutmalari ile satıyorlar.
@Sertidegni Türkiye'ye kargo yapmıyor, ikinci parti yok diye biliyorum. Hep farklı firmalar kendi sogutmalari ile satıyorlar.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #5 Bulsanız bile çok fahiş fiyata satılıyor. Sarı siteye bakın da bulabileceğinizi zannetmiyorum.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 16 Ağustos 2022 #6 Mithat Berhan dedi: @Sertidegni Türkiye'ye kargo yapmıyor, ikinci parti yok diye biliyorum. Hep farklı firmalar kendi sogutmalari ile satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Galaxes dedi: Bulsanız bile çok fahiş fiyata satılıyor. Sarı siteye bakın da bulabileceğinizi zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şunun gibi satıcılardan alınmaz mı? Amazon üzerinde. Dosya Ekleri 1660670618401.png 25,3 KB · Görüntüleme: 35
Mithat Berhan dedi: @Sertidegni Türkiye'ye kargo yapmıyor, ikinci parti yok diye biliyorum. Hep farklı firmalar kendi sogutmalari ile satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Galaxes dedi: Bulsanız bile çok fahiş fiyata satılıyor. Sarı siteye bakın da bulabileceğinizi zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şunun gibi satıcılardan alınmaz mı? Amazon üzerinde.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #7 Sertidegni dedi: Şunun gibi satıcılardan alınmaz mı? Amazon üzerinde. Eki Görüntüle 1487971 Genişletmek için tıkla... Bunlar 2. el oluyor diye biliyorum. New dediği yeni gibi.
Sertidegni dedi: Şunun gibi satıcılardan alınmaz mı? Amazon üzerinde. Eki Görüntüle 1487971 Genişletmek için tıkla... Bunlar 2. el oluyor diye biliyorum. New dediği yeni gibi.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 16 Ağustos 2022 #8 Galaxes dedi: Bunlar 2. el oluyor diye biliyorum. New dediği yeni gibi. Genişletmek için tıkla... New yazanlar hiç kullanılmamış ama güvenebilir miyim bilmiyorum.
Galaxes dedi: Bunlar 2. el oluyor diye biliyorum. New dediği yeni gibi. Genişletmek için tıkla... New yazanlar hiç kullanılmamış ama güvenebilir miyim bilmiyorum.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #9 Sertidegni dedi: New yazanlar hiç kullanılmamış ama güvenebilir miyim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam neden FE alıyorsunuz? Gidin düzgün bir model alın.
Sertidegni dedi: New yazanlar hiç kullanılmamış ama güvenebilir miyim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam neden FE alıyorsunuz? Gidin düzgün bir model alın.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 16 Ağustos 2022 #10 Galaxes dedi: Hocam neden FE alıyorsunuz? Gidin düzgün bir model alın. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon. 15 bin TL bütçe ayırdım buna.
Galaxes dedi: Hocam neden FE alıyorsunuz? Gidin düzgün bir model alın. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon. 15 bin TL bütçe ayırdım buna.