FOX TV'de yayınlanan "Maske kimsin sen?" yayından kaldırıldı

@muhammedqqw şu ana kadar boşa savunmuşsun. Yani senin beğenmediğin bir şeyi yayından kaldırmak ne kadar mantıklı? İnsanların beğendiği bir şeyi eğer ki içinde gerçekten kötü şeyler veya değerlere hakaret eden sözler falan varsa kaldırılır ama böyle saçma bir şekilde kaldırılması cidden mantıksız. Git Diriliş Ertuğrul ve onun onlarca kopyasına bak. Onları neden kaldırmıyorlar? Onları da ben beğenmiyorum ve içinde şiddet ve kan var.

Linci hak etti. Düşüncelerinin yanlış olduğunu farkına varabilsin ki hatalarından ders çıkarsın.

Ortada bir fikrim var doğru veya yanlış olay ailemin bana verdiği da laf atabilecek konuma gelinmiş dediğine bak burada çıkarmam gereken bir ders yok çünkü bu program dahil saçma birçok programa el atılmalı şahsi fikrim bu ama aileme ve adıma uzandı bu konu halen de konuşabiliyorsunuz.

Bu gericiler kendi hayat görüşlerine ters olan şeylerin yasaklanmasına destek verirler ve insanların yaşam tarzına müdahale etmeyi kendilerinde hak görürler. Kendilerine laf söylendiği an ise önce ağızlarını bozarlar, o da yetmezse mağdur rolüne geçiş yaparlar.

1.ortada programın kaldırılmasını desteklediğim 1 mesaj yok kendinle çelişme.
2.önce sırf boşa tartışmayalım diye, uzamasın diye iyi dille iyi akşamlar diledim ama insan olsa anlardı dediğimi.
3. sen bana 2 yüzlü derken birden sizli sizli konuştun
4. olarak da adımı veren aileme dil uzatacak kadar karaktersizleştin.
Daha sayayım mı?

Muhammed adını veren ailenin seni muhafazakar olarak yetiştirdiğini söyledim. Ailenden mi utanıyorsun, yoksa muhafazakar olmaktan mı, yoksa adından mı? Burada herhangi bir dil uzatma yok.

Seçtiğin kelimeler yine boyunu aşıyor delikanlı. Sanırım hatırlatmamda yarar var, karşında kendi ailenden herhangi biri yok. Seçtiğin kelimelere dikkat et, sonra özür dilemek zorunda kalırsın.

Utandığım tek şey halen senle konuşuyor olmamdı başka da bir şey yok muhafazakarsam ne olmuş? Dalga mı geçeceksin? Diğer insanlarla aynı kefeye mi koyacaksın? Dediklerimden birisi bile yanlışsa diğer 3'ü doğru o yüzden zamanını bana ayırmamanı rica ediyorum.

Hadi ya? Olayları ben başlatmadım oysaki üzüldüysen ne mutlu bana. Hakaret ettiysem gösterinde yanlışımı bileyim.
Kaç kişinin içindeki ses oldum belki de sizin gibi insanlar yüzünden ortamlarda fikir beyan edemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…