Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Ağustos 2014 #11 Muharrem, o şekilde sen nerede bir dosyanın görülebileceğini gördün? Mediafire, Rapid, vb. yerlere upload edin diye de yazdım hatta.
Muharrem, o şekilde sen nerede bir dosyanın görülebileceğini gördün? Mediafire, Rapid, vb. yerlere upload edin diye de yazdım hatta.
M muharrem55 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #12 Yardım edermsnz nasıl yapacağım ? Murat5038 dedi: Muharrem, o şekilde sen nerede bir dosyanın görülebileceğini gördün? Mediafire, Rapid, vb. yerlere upload edin diye de yazdım hatta. Genişletmek için tıkla... Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı yükledim kendim 35 kere indirdim öylesine
Yardım edermsnz nasıl yapacağım ? Murat5038 dedi: Muharrem, o şekilde sen nerede bir dosyanın görülebileceğini gördün? Mediafire, Rapid, vb. yerlere upload edin diye de yazdım hatta. Genişletmek için tıkla... Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı yükledim kendim 35 kere indirdim öylesine
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Ağustos 2014 #13 Anakart modelin bu: HP Support document - HP Support Center HP adı Eton, Foxcoon adı H-I41-uATX Bıos sürümün de güncel zaten kendi sitesinde de yok senin şuanki yüklü olduğu sürüm. Kasa sürümün HP 500B micro tower.
Anakart modelin bu: HP Support document - HP Support Center HP adı Eton, Foxcoon adı H-I41-uATX Bıos sürümün de güncel zaten kendi sitesinde de yok senin şuanki yüklü olduğu sürüm. Kasa sürümün HP 500B micro tower.
M muharrem55 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #14 Teşekkür ederim ilginiz için. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2014