General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 26 Ağustos 2021 #11 Yiğitt35 dedi: O anakartlı bilgisayara hâlâ daha sahibim bu arada Genişletmek için tıkla... Hocam sizin diğer bileşenleriniz iyi yine, benim ekran kartı ve işlemci inanılmaz kötüydü.
Yiğitt35 dedi: O anakartlı bilgisayara hâlâ daha sahibim bu arada Genişletmek için tıkla... Hocam sizin diğer bileşenleriniz iyi yine, benim ekran kartı ve işlemci inanılmaz kötüydü.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #12 General Pong Krell dedi: @Rivadex hocam cidden merak ettim, benim de işime yarayabilir söyleseniz? Genişletmek için tıkla... ''Gelişmiş Arama'' kısmına gelip ''Gönderen'' kısmından istediğimiz kişiyi seçiyoruz. ''Gönderme Zamanı'' kısmını da kayıt olduğu tarihin birkaç gün sonrasını seçiyoruz, işlem tamamdır! Sürprizbozan: Konu dışı Bu siz misiniz hocam?
General Pong Krell dedi: @Rivadex hocam cidden merak ettim, benim de işime yarayabilir söyleseniz? Genişletmek için tıkla... ''Gelişmiş Arama'' kısmına gelip ''Gönderen'' kısmından istediğimiz kişiyi seçiyoruz. ''Gönderme Zamanı'' kısmını da kayıt olduğu tarihin birkaç gün sonrasını seçiyoruz, işlem tamamdır! Sürprizbozan: Konu dışı Bu siz misiniz hocam?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 26 Ağustos 2021 #13 @Rivadex Hayır ben değilim.