Foxconn 2A8CH Xeon vs Core 2 Quad

Makaleler
9
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
Arkadaşlar anakartım dandik Foxconn 2A8CH diye bir anakart :) anakartın üstünde ise h-IG41 uatx yazıyor. Özellikleri Foxconn 2A8CH 1.0 Mainboard Specs burada yazıyor. Hatta pahalıya bile satılıyor :) HP eton Foxconn h-ig41-uatx 775 pin ddr3 anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor.
Neyse ben bu anakarta bir ara Core 2 Quad Q9500 takmayı düşündüm. (Q9400-Q9300-Q8400 ise düşündüğüm diğer C2Q alternatifleri.) Ama sonra baktım bu anakartta Xeon çalıştıran da olmuş. Bende Xeon E5450 benim anakarta uyar mı diye merak ettim fakat BIOS modlamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu anakart ne diye geçiyor microcode sitelerinde anlamadım. G41mxe benziyor özellik olarak. Bahsettiğim site de bu LGA 771 to 775 Adapter (MOD) - Run faster Xeon CPUs in a Core 2 Quad motherboard - Page 3 of 5. Ama Xeon alsam bile OC yapamayacağımdan biraz mantıksız geliyor. En mantıklı ve güçlü bir işlemci olan Q9500 mantıklı gibi geliyor.
Arkadaşlar yardım :) @nefti , @Recep Baltaş , @claus hocalarım bir bakın :)
@MF Hocam size zahmet bir bakın ya :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı