Foxconn 2ABF Anakarta İşlemci Önerisi

toreador607

Hectopat
Daha fazla  
Konuyla ilgili çok fazla bilgim olmamakla birlikte internetten kendi çapımda işlemci baktım. AMD Athlon X4 860K ve Intel i3 6100 Skylake arasında gidip geldim. Açıkçası anakartıma uyar mı onun hakkında da bir fikrim yok. R7 250 ekran kartı almayı düşünüyorum aynı zamanda. Bu iki işlemciden hangisini seçmeliyim ve anakartıma uyar mı? Ya da bunlar uymaz olmaz derseniz başka bir işlemci öneriniz var mı çok pahalı olmamak kaydıyla? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz paran varsa Foxconn'dan vazgeç. İşlemci ve yeni anakart almanı tavsiye ederim. Sanırım bu anakartın 4 yada 8 pin ATX güç bağlantısı yok ?

Yardımınız için teşekkürler. Anakartım H61 Express diye geçiyormuş bu arada yanılmıyorsam sitesine biraz bakınca az çok fikir sahibi oldum. Bütçem kısıtlı olduğu için, donanım bilgim yetersiz olduğu için ve anakart beni seçim yaparken kısıtladığı için biraz zorlandım ama şu an biraz da olsa karar verdim gibi. İşlemci ve ekran kartı değiştirmek var kafamda. İşlemci için Intel Core i3 3250 3.5GHz 3Mb Cache LGA 1155 bunu buldum bütçeme ve anakarta uygun. Ekran kartı için de GeForce GTX 750 TI düşünüyorum. Anakartı değiştirme fikri mantıklı aslında ama dediğim gibi bütçem kısıtlı 250-300 lira civarı da ona verirsem benim için yeni bilgisayar dizmek gibi birşey oluyor ayrıca anakartı nasıl takarım bilmiyorum Ama şu anki durumda bu ikisini alıp taksam uyar mı (önlem olsun diye soruyorum tekrar tekrar) uyarsa beni götürür mü en azından 2-3 yıl bugünün oyun şartlarıyla? Dediğim gibi aman aman sistem dizmekten ziyade 2-3 yıl götürecek ya da en azından GTA 5 Mortal Kombat X tarzı günümüz oyunlarını çalıştırabilecek bir sistem yapmak niyetindeyim çünkü şu anki sistemim bunları kaldıracak düzeyde bile değil Intel G630 işlemci ve Radeon Hd5450 ekran kartı var ki oyun oynatmıyor bana resmen. Tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…