Foxconn 2ABF ile GT710'un uyumsuz olması

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Foxconn 2ABF anakartımda GT710 2 GB kullanmak istiyorum. Daha doğrusu kullanıyorum ama desteklemediği için bilgisayar doğru düzgün çalışmıyor. Bunu düzeltmek için farkı bir BIOS sürümü yüklemem gerekiyormuş ama onun için de BIOS'a girmem gerekiyor, sanırım ekran kartı uyumsuz olduğu için bir türlü BIOS'a erişemiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Sistem özelliklerim;
i3-2120 işlemci.
GT710 2 GB ekran kartı.
Foxconn 2ABF anakart.
2x4 1333 MHz DDR3 RAM.
300W PSU.
120GB SSD.
480GB HDD.

(Bu arada bilgisayar normalde açılmıyor, açılırken HP ekranında kalıyor, 3 bip sesi ve ardından siyah ekranda yanıp sönen bir imleç kalıyor. Açmak için ise bilgisayar açılırken delete tuşuna ar tarda basıyorum ve yine 3 bipten sonra Windows başlatılıyor. Tek derdim bilgisayarın tuşuna basınca doğru düzgün açılması. Sırf kısa sürede açılsın diye SSD aldım ama HDD'den farkı kalmadı.)

Dediğiniz hata RAM hatası da olabilir. RAM'leri tek olarak deneyin. Duruma göre yazarsınız.

Dediğiniz hata RAM hatası da olabilir. RAM'leri tek olarak deneyin. Duruma göre yazarsınız.
Olabilecek her şeyi denedim ekran kartını çıkarınca bilgisayarda hiçbir sorun kalmıyor. Ekran kartını kullanabilmemin hiçbir olanağı var mıdır?

Foxconn için destek bulmak biraz zor. Arkadaşlar da baksınlar.

Benim de fazla bildiğim bir anakart değil. Dediğim gibi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı