Barisdkmn
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 11400f
Rx 6600
- Meslek
- Öğrenci
Foxconn 2ABF anakartımda GT710 2 GB kullanmak istiyorum. Daha doğrusu kullanıyorum ama desteklemediği için bilgisayar doğru düzgün çalışmıyor. Bunu düzeltmek için farkı bir BIOS sürümü yüklemem gerekiyormuş ama onun için de BIOS'a girmem gerekiyor, sanırım ekran kartı uyumsuz olduğu için bir türlü BIOS'a erişemiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Sistem özelliklerim;
i3-2120 işlemci.
GT710 2 GB ekran kartı.
Foxconn 2ABF anakart.
2x4 1333 MHz DDR3 RAM.
300W PSU.
120GB SSD.
480GB HDD.
(Bu arada bilgisayar normalde açılmıyor, açılırken HP ekranında kalıyor, 3 bip sesi ve ardından siyah ekranda yanıp sönen bir imleç kalıyor. Açmak için ise bilgisayar açılırken delete tuşuna ar tarda basıyorum ve yine 3 bipten sonra Windows başlatılıyor. Tek derdim bilgisayarın tuşuna basınca doğru düzgün açılması. Sırf kısa sürede açılsın diye SSD aldım ama HDD'den farkı kalmadı.)
Sistem özelliklerim;
i3-2120 işlemci.
GT710 2 GB ekran kartı.
Foxconn 2ABF anakart.
2x4 1333 MHz DDR3 RAM.
300W PSU.
120GB SSD.
480GB HDD.
(Bu arada bilgisayar normalde açılmıyor, açılırken HP ekranında kalıyor, 3 bip sesi ve ardından siyah ekranda yanıp sönen bir imleç kalıyor. Açmak için ise bilgisayar açılırken delete tuşuna ar tarda basıyorum ve yine 3 bipten sonra Windows başlatılıyor. Tek derdim bilgisayarın tuşuna basınca doğru düzgün açılması. Sırf kısa sürede açılsın diye SSD aldım ama HDD'den farkı kalmadı.)