M3alem Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar Jumperlar parça parça iki tane ben boot için 1 2'de takılıysa 2 3'e almam gerektiğini biliyorum fakat bu Jumperlarlarla hiç bu işlemi yapmadım. Acaba buna yardımcı bir video ya da siz yardımcı olur musunuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2018
Arkadaşlar Jumperlar parça parça iki tane ben boot için 1 2'de takılıysa 2 3'e almam gerektiğini biliyorum fakat bu Jumperlarlarla hiç bu işlemi yapmadım. Acaba buna yardımcı bir video ya da siz yardımcı olur musunuz ?
Maudit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 1.238 Çözümler 14 27 Eylül 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A asosyaliso Hectopat Katılım 10 Ocak 2017 Mesajlar 14 4 Kasım 2019 #3 yapabildiniz mi acaba? ben de aynı sorunu yaşıyorum