Çözüldü Foxconn 2ABF ne kadar RAM destekler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thanwrath

Hectopat
Anakartım Foxconn 2ABF H61 1155 pin, bazı yerlerde 4x2=8. bazı yerlerde 8x2 =16 GB RAM desteklendiği söyleniyor. AIDA64 ile kendim baktığımda 16 GB RAM desteklediğini gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır hocam. Aida64 de 16 gösteriyor, bu da 16 GB olarak gözüküyor. H61 ise 16 GB yani 2X8 olarak takabilirsiniz. İkinci el olarak eski tip RAM'ler daha iyi olur. Onlar zaten orijinal oluyor.
H61 anakartlarda bazen farklı bilgiler olabiliyor. Örnek olarak Gigabyte bile kendi sitesinde 8 gösteriyor fakat 16 GB kullananlar var. Foxconn desteği maalesef kapalı. Linkteki programı indirip kurun. Daha sonra ise SS atın, bakalım.

H61 anakartlarda bazen farklı bilgiler olabiliyor. Örnek olarak Gigabyte bile kendi sitesinde 8 gösteriyor fakat 16 GB kullananlar var. Foxconn desteği maalesef kapalı. Linkteki programı indirip kurun. Daha sonra ise SS atın, bakalım.

Adsız.png

Değerler bu şekilde.

Tamamdır hocam. Aida64 de 16 gösteriyor, bu da 16 GB olarak gözüküyor. H61 ise 16 GB yani 2X8 olarak takabilirsiniz. İkinci el olarak eski tip RAM'ler daha iyi olur. Onlar zaten orijinal oluyor.

Çözüm
Arkadaşlar sonucu merak edenler için bugün 8 GB RAM geldi ve anakart 16 GB RAM destekliyor. 8+4 12 GB RAM bütün FPS düşüşlerini ortadan kaldırdı, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Arkadaşlar sonucu merak edenler için bugün 8 GB RAM geldi ve anakart 16 GB RAM destekliyor. 8+4 12 GB RAM bütün FPS düşüşlerini ortadan kaldırdı, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hangi RAM'leri aldığını söylebilir misin isim şekilde? Bir de ekran kartın ve işlemci nedir? Aynı anakart bende ve oyunlarda çok sıkıntı yaşıyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı