Foxconn 2ABF son sürüm BIOS nerede bulunur?

KeremOZ

Hectopat
Daha fazla  
Foxconn 2abf BIOS son sürüm nedir?
Link bulamadım yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Foxconn 2abf BIOS son sürüm nedir?
Link bulamadım yardımınıza ihtiyacım var.
Anakartın modelini programla mı yoksa üzerinden mi okudunuz? Buna göre yardımcı olmaya çalışayım.

Öncelikle anakart üzerindeki etiketten modeli okuyun.

Eğer anakartınız şu linkte görünen ile aynı modelse
(Cupertino2-H61 Motherboard)
Aşağıda verdiğim linki bir kontrol edebilirsiniz.

Bu anakart için benim gördüğüm son BIOS sürümü 7.16 ve ayrıca ekran kartı için Nvidia olarak GTx 7xx serisinden sonrasını görmüyor, AMD tarafında biraz daha karışık.

Son düzenleme:
Marka ve modeli Regeditten okudum

Anakartın üzerine baktım ancak bir barkod ve etrafındaki numaralar var fakat onalrında model numarası olduğunu sanmam.

PC'nin markası HP Pro 3500 series 2. nesil i3 de bir işlemcim var.

Şimdi gördüm gönderdiğiniz linkteki anakarla aynı anakart.

Son düzenleme:
Anladım. Yine de tam modeli okuyamıyorsanız verdiğim linke çok bakmayın. Sizinki tarzında hazır sistemlerin BIOS güncellemesi HP sitesinde bulanabiliyor genelde. Eğer markasını tam bulursanız orada bir arayın.

Tam olarak sistem modeline bakın. Mesela HP Pro 3500 Küçük Kasa Bilgisayar şeklindeki sistem için de şurada BIOS güncellemesi verilmiş. Bundaki de 2ABF olarak görünüyor ama cuperitno3 olarak geçiyor sanırım etiketi. Ayrıca HP Pro 3500 G2 Microtower PC gibi modeller de var. O yüzden öncelik olarak sistemi netleştirin. Kasa üzerindeki seri numarası ile de arama yapılıyor sanırım eğer silinmediyse.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…