Foxconn 2ABF'ye R7 240 Takılır Mı?

Umutreyz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar HP Pro 3300 Series MT modelinde masaüstü bilgisayarım var. Bilgisayarım:
  • i3 2100 3.10 GHz işlemci
  • 2 GB RAM
  • Intel HD Graphics 2000
Ekran kartım yeni nesil oyunlarda yetersiz kaldığı için MSI R7 240 2 GB'lık ekran kartı satın almak istiyorum. Anakartım Foxconn 2ABF. Sizce bu ekran kartını satın alsam herhangi bir uyumsuzluk olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler.

Bir adet PCI Express 2.0 portu bulunmakta dolayısıyla evet takabilirsiniz.

Herhangi bir "compatibility issue" sorunu çıkarmayacaktır.
Merhaba sorun çıkarmaz dediniz fakat r7 240'ı bilgisiyarcı taktığında monitöre görüntü gelmedi, ve bilgisiyarın ekran kartını desteklemiyor dedi ve gt 420m kartında denedik ondada aynı sonuç çıktı fakat başka bir bilgisiyarcıda eski bir 1 gb'lık ekran kartı taktığımızda ekrana görüntü geldi acaba benim PSU'um 300w olduğu için veya bios güncellemesi gerektiği içinmi ekrana görüntü gelmiyor yoksa gerçektende desteklemiyor mu ?

Teşekkürler.

Merhaba sorun çıkarmaz dediniz fakat r7 240'ı bilgisiyarcı taktığında monitöre görüntü gelmedi, ve bilgisiyarın ekran kartını desteklemiyor dedi ve gt 420m kartında denedik ondada aynı sonuç çıktı fakat başka bir bilgisiyarcıda eski bir 1 gb'lık ekran kartı taktığımızda ekrana görüntü geldi acaba benim PSU'um 300w olduğu için veya bios güncellemesi gerektiği içinmi ekrana görüntü gelmiyor yoksa gerçektende desteklemiyor mu ?

Bende HP Pro 3500 Mid-Tower var ve gtx 1650 kullanıyorum MSI hiçbir sıkıntı çıkarmıyor.
özellikler:
intel i7 3770
12gb ram
gtx 1650

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı