alperenn1 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #1 Foxconn biliyosunuz ki anakart destegini çekti ve bu sebepten BIOS günceleyemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2021
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Ağustos 2021 #2 45GM diye bir anakartları olmadığından zaten güncelleyemezsiniz. Tam modelini öğrenirseniz yardımcı olabiliriz Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir? Anakartınız, bilgisayarınızın bütün bileşenlerinin takılı olduğu bir levha. Anakartınızın modelini öğrendiğinizde sisteminize takabileceğiniz diğer www.technopat.net
45GM diye bir anakartları olmadığından zaten güncelleyemezsiniz. Tam modelini öğrenirseniz yardımcı olabiliriz Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir? Anakartınız, bilgisayarınızın bütün bileşenlerinin takılı olduğu bir levha. Anakartınızın modelini öğrendiğinizde sisteminize takabileceğiniz diğer www.technopat.net
alperenn1 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #3 Buyur Recep abi bilgileri attım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Şubat 2023 #4 731F1P27 gördüğüm kadarıyla son sürüm. Buralardan indirebilirsiniz: Foxconn 45CM-S Motherboards > Downloads Drivers, Manual and BIOS File Name altındaki metin like tıklayın: Foxconn BIOS 45CM Driver Download (1723322) Güncellemek için USB hazırlama: Video: FreeDOS USB Nasıl Hazırlanır? BIOS veya Firmware güncellemesi yapmak için FreeDOS işletim sistemi barındıran bir USB belleğe ihtyiacınız olabiliyor. Peki FreeDOS, bir USB belleğe nasıl www.technopat.net
731F1P27 gördüğüm kadarıyla son sürüm. Buralardan indirebilirsiniz: Foxconn 45CM-S Motherboards > Downloads Drivers, Manual and BIOS File Name altındaki metin like tıklayın: Foxconn BIOS 45CM Driver Download (1723322) Güncellemek için USB hazırlama: Video: FreeDOS USB Nasıl Hazırlanır? BIOS veya Firmware güncellemesi yapmak için FreeDOS işletim sistemi barındıran bir USB belleğe ihtyiacınız olabiliyor. Peki FreeDOS, bir USB belleğe nasıl www.technopat.net