Talha_kadir_45 Centipat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #1 Başta da belirtdiğim gibi anakartımın BIOS'unu güncelleyemiyorum. Ne yapabilirim çözüm? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2021
hellyeahcuz Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 193 Çözümler 1 Yer Çanakkale Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vodafone Çözüm Ortağı Baz İstasyonu Teknisyeni 8 Kasım 2021 #2 Karşılaştığınız hatayı yazarsanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
KS KS Talha_kadir_45 Centipat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #3 hellyeahcuz dedi: Karşılaştığınız hatayı yazarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... ana kartın güncel sürümünü bulamıyorum Artı 0 Eksi
hellyeahcuz dedi: Karşılaştığınız hatayı yazarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... ana kartın güncel sürümünü bulamıyorum
hellyeahcuz Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 193 Çözümler 1 Yer Çanakkale Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vodafone Çözüm Ortağı Baz İstasyonu Teknisyeni 8 Kasım 2021 #4 Talha_kadir_45 dedi: Anakartın güncel sürümünü bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Foxconn'un sitesine ulaşılamıyor, harici olarak nereden bulabileceğini maalesef bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Artı 0 Eksi
Talha_kadir_45 dedi: Anakartın güncel sürümünü bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Foxconn'un sitesine ulaşılamıyor, harici olarak nereden bulabileceğini maalesef bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem.
wThe_Darkness Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #5 Web Archive üzerinden aktif oldugu en sonki zamanı bulup indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi