A Acemii Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #1 İşlemcimualCore Intel Pentium E2180 Anarkartımın bios ayarlarında "cpu clock" değerini en fazla 265 yapabiliyorum nedenin neyden kaynaklandığını bi türlü anlamadım bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Bios ekranım: Yardımcı olan yokmu Dosya Ekleri Fotoğraf0522.jpg 328,2 KB · Görüntüleme: 756
İşlemcimualCore Intel Pentium E2180 Anarkartımın bios ayarlarında "cpu clock" değerini en fazla 265 yapabiliyorum nedenin neyden kaynaklandığını bi türlü anlamadım bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Bios ekranım: Yardımcı olan yokmu
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 21 Mayıs 2015 #2 Sistemin OC imkanları kısıtlandırılmış da o yüzden. Bus frekans hızı ile stabil olarak yapabileceğin hız artışı zaten çok kısıtlıdır. Şuan için yapabileceğin tek şey hız aşırtma için uygun bir sisteme geçmek olacak.
Sistemin OC imkanları kısıtlandırılmış da o yüzden. Bus frekans hızı ile stabil olarak yapabileceğin hız artışı zaten çok kısıtlıdır. Şuan için yapabileceğin tek şey hız aşırtma için uygun bir sisteme geçmek olacak.