Foxconn 945G7AD BIOS sürümü nasıl güncellenir?

SonOyun

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim 2007'den kalma bir masaüstüm vardı. Son 5-6 yıldır rafa kaldırmıştım. Laptopum arızalanınca tekrar raftan indirdim temizledim vs gayet sağlıklı çalışıyor.

Ama XP işletim sistemi var içinde. Ben işletim sistemini yükseltmek istiyorum Windows 10'a. BIOS'ta USB'den boot edemedim. Bazı ayarlar BIOS'ta yok. Daha sağlıklı olması açısından BIOS'umu son versiyona güncellemek istiyorum. AIDA64 programından baktım ama anakart ismi karışık yani birden fazla model görünüyor kafam karıştı yapamadım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Görüntüleri bırakıyorum. Bu sistemin en son güncel BIOS sürümü nedir? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 2.JPG
    66,4 KB · Görüntüleme: 48
USB'ye Windows 10 ISO'sueğer GPT olarak yazdırılmışsa bu sistemde göremeyebilirsiniz. Bir de ayrıca şurada XP bayrağını dalgalandırmaktan gurur duymalısınız

Çok güzel duruyor cidden bu arada. XP kurup bende mi yapsam diye düşünmedim değil

Öncelikle cevap için teşekkürler Aslında xp rufus'un son sürümünü açmadığı için ilk etapta farklı bir program ile yazdırdım. İlki Unıversal usb ınstaller ile.. Yazdırırken herhangi bir biçim sormadı gpt veya uefı vs. Direk yazdırdı . Onunla denedim ama olmadı . Daha sonra rufus'un eski 2.5 versiyonunu indirdim ve onunla eski bıos olarak yazdım yine olmadı. Sanırım sorun benim bıosumda .. Bıosda usb emulation diye bir ayar varmış onu açınca usbyi görüyor .. ama bende o ayar yok ..

Bende sadece other usb var o da enable açık konumunda şuan ... O nedenle acaba bıos'u güncellersem sorun çözülür mü diye kendi kendime düşündüm..

XP candır gerçekten haklısınız .. XP yide çok severim ama gel gelelim microsoft desteğini çektinten sonra çoğu siteye girmiyor . Sertifikayı tanımıyor ve açmıyor ... Çoğu program çalışmaz durumda. Buda çok can sıkıyor artık .. Bu sorunlar olmasa xp den asla vazgeçmem ... Kaldi ki win7-8 destek olmayışından sertifika ve çeşitli sorunlar veriyor varın xp nin halini siz düşünün...

Bence dönerseniz bu söylediğim sorunlarla karşılaşırsınız .. Ama xp hepsinin babası ya.Bende yeri çok ayrı .. ve evet gurur duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…