Elamigos312 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Konu da ki gibi, işlemci ve anakart eski olduğu için herhangi bir yerde yeterli bilgiye ulaşamadım, son çare burası kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024
Konu da ki gibi, işlemci ve anakart eski olduğu için herhangi bir yerde yeterli bilgiye ulaşamadım, son çare burası kaldı.
Çözüm A1peren 15 Temmuz 2024 Elamigos312 dedi: Konu da ki gibi, işlemci ve anakart eski olduğu için herhangi bir yerde yeterli bilgiye ulaşamadım, son çare burası kaldı. Genişletmek için tıkla... Anakartın Phenom II işlemcileri destekliyor. Kullanabilirsin.
Elamigos312 dedi: Konu da ki gibi, işlemci ve anakart eski olduğu için herhangi bir yerde yeterli bilgiye ulaşamadım, son çare burası kaldı. Genişletmek için tıkla... Anakartın Phenom II işlemcileri destekliyor. Kullanabilirsin.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.751 Çözümler 123 Yer İzmir 15 Temmuz 2024 #2 Elamigos312 dedi: Konu da ki gibi, işlemci ve anakart eski olduğu için herhangi bir yerde yeterli bilgiye ulaşamadım, son çare burası kaldı. Genişletmek için tıkla... Anakartın Phenom II işlemcileri destekliyor. Kullanabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Elamigos312 dedi: Konu da ki gibi, işlemci ve anakart eski olduğu için herhangi bir yerde yeterli bilgiye ulaşamadım, son çare burası kaldı. Genişletmek için tıkla... Anakartın Phenom II işlemcileri destekliyor. Kullanabilirsin.