Foxconn A6GMV anakartta sistem çalışırken RAM çıkarttıktan sonra anakart kurtarılabilir mi?

Consins

Hectopat
RAM
2 GB
İşlemci
AMD Athlon X2 220
Ben en son attığım ekran kartı driver yüklemeyi birçok kez denedim, güncelleştirmelerini yaptım her şeyi tamam ama olmadı. Sonra ben birisinin attığı siteden driveri kurdum. Windows Vista'ya kadar destekliyordu kurdum ilk 2 saati süperdi çünkü Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı 32 MB VRAM kullanıyordu. Neyse bilgisayarımı kapattım sabah oldu açtım ama bu sefer Windows siyah ekran veriyordu. Baktım baktım işte birisi diyor sürücüler birisi diyor Windows orijinal değildir sonra bende RAM'i tak çıkar yaptım. Ama bilgisayar açıkken şöyle bir şey var ben bunu 3 4 defa denedim o zaman nasıl bozulmadı anlamadım. Sonra bilgisayar açılmadı tamirciye götürdüm senin anakart gitmiş dedi olay bu kadar. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ve sorun neyse kurtarılabilir mi? Bana söylerseniz çok mutlu olurum. Ve anakartım Foxconn a6gmv.

Oldu bitti maşallah, tamire değmez para biriktirip 2. elden idare eder bir şey al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…