Çözüldü Foxconn A6VMX anakart ile uyumlu DirectX 9.0 ekran kartı önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Consins

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Benim Foxconn a6vmx bir anakartım var. Bu anakarta uyacak DirectX 9.0C en iyi ekran kartını arıyorum. PCI slot X16.

Çözüm

Evet takabilirsin. Tabi güç kaynağın da önemli. Güçlü bir kartı besleyebilecek kaliteli bir güç kaynağı gerekli.
Neden sadece DirectX 9.0C kartı tavsiyesi istiyorsunuz? DirectX 12 destekli kartlardan birini bile takabilirsiniz.

Neden sadece DirectX 9.0C kartı tavsiyesi istiyorsunuz? DirectX 12 destekli kartlardan birini bile takabilirsiniz.

Hiç teknik bilgim yok aslında düzeltecektim başlığı düzeltemedim bir de uyarı aldım boştan yere neyse ben konuya döneyim öyleyse bir tavsiyede bulun bana bende anakart 9.0 destekliyor diye dedim.

Hiç teknik bilgim yok aslında düzeltecektim başlığı düzeltemedim bir de uyarı aldım boştan yere neyse ben konuya döneyim öyleyse bir tavsiyede bulun bana bende anakart 9.0 destekliyor diye dedim.

He tamam ben şimdi anladım anakartın içindeki paylaşımlı ekran kartıymış araştırdım o zaman PCI X16 slot herhangi bir ekran kartı takabilirim öyle değil mi?

Son düzenleme:

Evet takabilirsin. Tabi güç kaynağın da önemli. Güçlü bir kartı besleyebilecek kaliteli bir güç kaynağı gerekli.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…