Foxconn anakart BIOS çökmesi

Ömom

Hectopat
Merhabalar benim BIOS ile ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarıma OS X 10.9 yüklemek için tüm hazırlıkları yaptım ve yükleyiciyi başlattım. Disk izlencelerine girdim ama Sata diskim gözükmüyordu. Ben de internette arattım ve BIOS ayarlarımın düzgün olmadığını fark ettim ve bir ayarı yapmak için BIOS'u güncellemem gerekiyordu. Ben de FOX LiveUpdate denilen programla güncelledim ve neredeyse herkesin başına gelen sorun benim de başıma gelmiş. Program bana yeniden başlatmamı söyledi ben de yeniden başlattım sonra ekran gelmeyince duraksadım. Kapatmayı düşündüm ama yükleme yapabileceği aklıma geldi ve Cem Yılmaz'ın 1 saatlik gösterisini açıp izledim ama hala bir şey olmayınca sorun oluğunu anladım ve kapatıp tekrar açtım. Bir de ne göreyim aslında bir şey göremedim. Sıkıntı buydu şimdi denediğim yöntemleri sıralayayım. Siz de ona göre onları bana yazmayın çünkü hepsi olmadı ve şu an çaresiz laptopumdan size bu konuyu yazıyorum. Aslında laptopuma kurmayı denedim ama olmadı. Aşağıya laptopumun özelliklerini de girerim belki APU uyumlu OS X biliyorsunuzdur.
@Murat5038

Denediğim yollar:
1- Anakartın CD'sini bilgisayara takmak
2- Anakartta şu pinlere takılan şeyin yerini değiştirmek
3- BIOS pilini çıkartıp bekleyip takmak

Donanımlar:
  • Foxcoonn P4M9007MB
  • Intel Pentium Dual Core Processor E2140 1.60 GHz
  • 2 GB RAM
Laptopumun Donanımları:
  • AMD E1 6010 APU -Amd Radeon R2 Graphics 1.35 GHz
  • 6 GB RAM
  • 64 bit Windows 10 Home

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı