H haliliboo Zeptopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #1 RAM DDR2 4 GB RAM DUAL ÇİFT KANAL STANDART 400MHZ OC Lİ.800MHZ AKTİF OLARAK SSD veya HDD modeli 150GB HDD Ekran kartı NVDİA GEFORCE 9400GT Anakart FAXCOON G31 MV İşlemci İNTEL PENTİUM E2200 Bu hatayı Foxconn anakartlardaki oto OC yaptıktan sonra LoL oynarken alıyorum. İşlemcimi 2.2'den 2.51GHz çıkarmıştım. DMP dosyalarımı paylaştım. minidump - Google Drive drive.google.com
Bu hatayı Foxconn anakartlardaki oto OC yaptıktan sonra LoL oynarken alıyorum. İşlemcimi 2.2'den 2.51GHz çıkarmıştım. DMP dosyalarımı paylaştım. minidump - Google Drive drive.google.com
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2022 #2 haliliboo dedi: Bu hatayı Foxconn anakartlardaki oto OC yaptıktan sonra LoL oynarken alıyorum. İşlemcimi 2.2'den 2.51GHz çıkarmıştım. DMP dosyalarımı paylaştım. minidump - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Sorununuz RAM kaynaklı RAM'lere OC yaptıysanız geri alın. Memtest86 ile RAM testi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
haliliboo dedi: Bu hatayı Foxconn anakartlardaki oto OC yaptıktan sonra LoL oynarken alıyorum. İşlemcimi 2.2'den 2.51GHz çıkarmıştım. DMP dosyalarımı paylaştım. minidump - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Sorununuz RAM kaynaklı RAM'lere OC yaptıysanız geri alın. Memtest86 ile RAM testi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS H haliliboo Zeptopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #3 asd674 dedi: Sorununuz RAM kaynaklı RAM'lere OC yaptıysanız geri alın. Memtest86 ile RAM testi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
asd674 dedi: Sorununuz RAM kaynaklı RAM'lere OC yaptıysanız geri alın. Memtest86 ile RAM testi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.