N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 3 Temmuz 2023 #11 Dark Creative dedi: Xeon da çalışır dediler çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Destekli BIOS'u yoktur arayıp bulup BIOS atılacak.
Dark Creative dedi: Xeon da çalışır dediler çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Destekli BIOS'u yoktur arayıp bulup BIOS atılacak.
Dark Creative Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #12 N0rvecli dedi: Destekli BIOS'u yoktur arayıp bulup BIOS atılacak. Genişletmek için tıkla... Attım BIOS aynı hiçbir şey değişmedi hala çalışmıyor
N0rvecli dedi: Destekli BIOS'u yoktur arayıp bulup BIOS atılacak. Genişletmek için tıkla... Attım BIOS aynı hiçbir şey değişmedi hala çalışmıyor
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 3 Temmuz 2023 #13 Dark Creative dedi: Attım BIOS aynı hiçbir şey değişmedi hala çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS desteklı oludugundan emın mısın?
Dark Creative dedi: Attım BIOS aynı hiçbir şey değişmedi hala çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS desteklı oludugundan emın mısın?